Fotografie cu Forin Iordache şi Daniel Morar, împreună la masă, publicată pe Facebook UPDATE

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe Facebook o fotografie despre care spune că este făcută astăzi şi în care apar, la masă, Florin Iordache şi Daniel Morar, judecător la CCR.

15 dec. 2017, 14:20
Fotografie cu Forin Iordache şi Daniel Morar, împreună la masă, publicată pe Facebook UPDATE

UPDATE: Iordache, despre fotografia în care apare cu Daniel Morar: Am luat masa în restaurantul Senatului şi la plecare m-am oprit să-l salut. Care e problema?

„Fotografia este de astăzi, din restaurantul Senatului. Am luat masa în restaurantul Senatului, iar la plecare, l-am văzut (pe Daniel Morar, n.r.) şi m-am oprit să-l salut. La nivel de 10 secunde, să saluţi o persoană pe care o cunoşti… Care e problema?”, a spus Florin Iordache. 

„Un fotograf amator a surprins astăzi un cadru care m-a umplut de emoţie. Daniel Morar, judecător la Curtea Constituţională, fost procuror şef DNA, schimbă cu gesturi largi reţete culinare cu deja celebrul «criminal în serie» al legilor Justiţiei, Florin «Ciordache»”, a scris deputatul USR pe Facebook.

El spune că este convins că Iordache şi Morar „sunt amici vechi, discutau despre reţeta de pus gogonele din Ardeal şi despre reţeta ghiveciului de praz culeasă de domnul Iordache din Caracal”.

”Imaginile par a fi din Restaurantul Rustic plasat în zona Senatului României. Cum comentaţi frumoasa întâmplare?”, mai scrie deputatul USR.

Curtea Constituţională are sediul tot în Palatul Parlamentului.

Daniel Morar, judecător la Curtea Constituţională, a precizat, pentru News.ro, că fotografia în care apare la masă împreună cu Florin Iordache este de astăzi şi că nu era o întâlnire programată.

„E o fotografie de azi, de la restaurantul Senatului, unde mănânc în fiecare zi. Nu era o întâlnire programată”, a spus Daniel Morar.