Fotografie emoționantă cu Smiley și fetița lui, Josephine. Imaginea a devenit virală pe reţelele sociale: „Procedeu rapid de a uita toate grijile” – FOTO

Smiley e în culmea fericirii de când e tătic. Cântăreţul în vârstă de 38 de ani și Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, au devenit pentru prima oară părinți la începutul lunii martie.

12 aug. 2021, 15:34
Fotografie emoționantă cu Smiley și fetița lui, Josephine. Imaginea a devenit virală pe reţelele sociale: „Procedeu rapid de a uita toate grijile” – FOTO

Fotografie emoționantă cu Smiley și fetița lui, Josephine. Cei doi nu au arătat chipul fetiţei lor, în faţa fanilor, însă mereu i-au ţinut pe aceştia la curent cu evoluţia fetiţei. De altfel, la începutul lunii august, Smiley și Gina au fost în prima lor vacanță în trei, în Italia. Întorși acasă, în București, Smiley și Gina Pistol au devenit și mai activi pe rețelele sociale.

Fotografie emoționantă cu Smiley și fetița lui, Josephine. Imaginea a devenit virală pe reţelele sociale: „Procedeu rapid de a uita toate grijile”

Cântăreţul a făcut public, joi, o fotografie adorabilă în care apare ținându-și fiica în brațe. „Procedeu rapid de a uita toate grijile…”, a scris artistul în dreptul pozei cu micuța Josephine. Imaginea cu Smiley și Josephine a strâns aproape 8.000 de aprecieri din partea internauților și o mulțime de mesaje apreciative. „Ce frumos!”, „Îngemănare perfectă!”, „Da. Cât timp o ai în brațe, dispare totul din jurul tău!”, „Cel mai frumos sentiment!”, „Ți s-a lipit de suflet pentru totdeauna” – sunt câteva dintre mesajele celor care au văzut frumoasa poză.

Cei doi au stabilit că momentan nu o vor arăta pe fiica lor pe rețele de socializare. La scurt timp după această decizie, Gina Pistol a precizat motivul pentru care nu o va expune pe Josephine.

Vedeta nu consideră ar trebui să o expună pe cea mică la energia din social media, subliniind că nu îi judecă pe cei care iau o astfel de decizie.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Fanii sunt foarte curioși să vadă dacă Josephine seamănă cu Smiley sau cu Gina Pistol, motiv pentru care vedeta de la Antena 1 a decis să le spună acestora că micuța nu seamănă cu niciunul dintre ei.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”, a mai spus Gina Pistol.

Citeşte şi: Smiley, mesaj emoționant de ziua lui: Am 38 de ani, iubesc, sunt sanatos, am o familie si cea mai frumoasa copila din Univers