Gina Pistol și Smiley, hărțuiți și amenințati! Mesaje halucinante primite de cei doi după naşterea Josephinei

Gina Pistol trece prin momente groaznice, la doar patru luni după ce a adus-o pe lume pe Josephine. Vedeta s-a trezit cu un mesaj foarte dubios pe pagina sa de socializare.

23 iul. 2021, 23:07
Gina Pistol și Smiley, hărțuiți și amenințati! Mesaje halucinante primite de cei doi după naşterea Josephinei

Gina Pistol și Smiley, hărțuiți și amenințati! Gina Pistol le-a împărtășit fanilor săi de pe Instagram câteva mesaje foarte dubioase pe care le primește din partea unei femei necunoscute. Aceasta o jignește, o amenințată și o hărtuiește!

Gina Pistol și Smiley, hărțuiți și amenințati!

Vedeta a dezvăluit  că nu i se pare deloc normal ce i se întâmplă, însă acum lămurește și motivul pentru care nu vrea să-și posteze fetița pe rețelele de socializare. „Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme!”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

Cum arată Gina Pistol la patru luni după ce a născut-o pe Josephine FOTO

Gina Pistol a mărturisit că o femeie de genul celei care o amenința cu mesaje a venit chiar în fața locuinței sale, acolo unde ea stă cu Smiley și fiica lor. „Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă…asta e trist”, a mai spus Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița pe 20 iunie. Evenimentul a fost organizat în mare secret, departe de ochii curioșilor și lumina reflectoarelor. Ceremonia a fost una extrem de emoționantă pentru părinți, dar mai ales pentru Gina Pistol care nu și-a putut stăpâni lacrimile în biserică. Micuța Josephine a fost foarte cuminte și nu a plâns în timpul botezului. Petrecerea de după creștinare s-a ținut în „Paradisul verde” din Corbeanca.