Fotografii cu Domnica Cemortan şi căpitanul de pe Costa Concordia, în presa italiană

Săptămânalul italian Chi a publicat fotografii cu căpitanul vasului Costa Concordia şi cu Domnica Cemortan, o frumoasă blondă din Republica Moldova cu care Francesco Schettino era "ocupat" în momentul naufragiului navei.

RomaniaTV.net
09 feb. 2012, 10:39

Căpitanul vasului Costa Concordia, eşuat în ape italiene în luna ianuarie, este în continuare în arest la domiciliu, până când se va stabili dacă a avut sau nu vreo vină în incident. Între timă, săptămânalul italian Chi a publicat fotografii cu comandantul şi cu cu moldoveanca Domnica Cemortan, una dintre ele apărând chiar pe prima pagină a publicaţiei.

În paralel, publicaţia Oggi publică poziţia Domnicăi Cemortan faţă de cele întâmplate şi scrise în presă despre ea şi Schettino şi neagă existenţa unei relaţii între ei.

„Vă par o curvă? Îi daţi înainte cu «blonda căpitanului», «sirena de pe Concordia», «femeia misterioasă». Nu aveţi idee cât rău îmi faceţi. Toată Italia vorbeşte şi râde de mine. Şi în Moldova se vorbeşte despre mine, dar nu e nimic de râs. Se spune că am stricat imaginea ţării în lume”, spune blonda, care a ţinut să clarifice câteva aspecte cu jurnaliştii italieni: „Nu le-am spus niciodată magistraţilor că îl iubesc pe Schettino, cum s-a scris. Nu sunt proastă, nu m-am născut ieri. Asemenea ştiri sunt făcute pentru a pune presiune pe căpitan. vor să-l izoleze chiar şi în sânul familiei lui. eu vorbesc cinci limbi străine, am diplome de studii înalte în ţara mea şi în Franţa. Am învăţat şi am muncit mult. Şi toate astea pentru ce? Ca să fiu cârpa de şters pe jos a unor jurnalişti care, fără să aibă vreo informaţie, îşi permit să scrie despre mine aşa cum o fac”, a „tunat” Domnica Cemortan.