Nuduri aurite cu Anna Nicole Smith gravidă, la cinci ani după moartea sa

Fotografii nud cu Anna Nicole Smith, realizate cu câteva luni înainte de moartea vedetei, când aceasta era gravidă, au fost date publicităţii la aproape cinci ani de la trecerea ei în nefiinţă, de un casino online cu care actriţa semnase un contract de imagine şi care acum vrea să-i aducă un omagiu, care cu siguranţă va fi şi unul profitabil pentru companie.

RomaniaTV.net
09 dec. 2011, 11:18

Înainte de a muri în mod tragic, în februarie 2007, Anna Nicole Smith era bine cunoscută pentru comportamentul ei de-a dreptul scandalos uneori. Acum, la aproape cinci ani de la trecerea ei în nefiinţă, au fost scoase la lumină câteva fotografii nud realizate cu câteva luni înainte de a o naşte pe fiica ei, acum în vârstă de cinci ani.

Fosta actriţă şi vedetă de televiziune apare „îmbrăcată” doar într-un strat subţire de vopsea aurie şi, cu aparentă timiditate, îşi acoperă sânii cu mâna, în timp ce pe pântecul proeminent apare scris, cu negru, Golden Palace.com, companie care a dat, de altfel, publicităţii, fotografiile şi care semnase cu Anna Nicole un contract de imagine.

 

Proiectul a fost sistat, însă, din cauza decesului vedetei şi în semn de respect pentru ea şi pentru familia ei. Iar acum, publicarea acestor fotografii realizate chiar la iniţiativa actriţei, se vrea a fi un omagiu adus „spiritului liber şi simţului umorului care i-a adus audienţă mondială şi nenumăraţi fani”. Dezvăluirea acestor fotografii va fi urmată de lansarea unui slot machine numit Anna Nicole, care făcea parte din acordul semnat la vremea respectivă cu vedeta.

Anna Nicole Smith a murit pe 8 februarie 2007, în urma unei supradoze de droguri luată accidental în timp ce se afla într-un hotel din Florida, la aproape cinci luni după moartea fiului său, Daniel, survenită la numai câteva zile după ce ea o născuse pe micuţa Dannielynn.