Fotografii ruşinoase cu Bianca Drăguşanu în anii de liceu. Imagini cu ea aproape goală au ajuns acum în presă

Bianca Drăguşanu pare că este bântuită de trecut. Foştii iubiţi, necazurile din copilărie, operaţiile estetice care au transformat-o în diva de astazi, tentativele de sinucidere, bucuriile, neîmplinirile – multe amănunte, pe care Bianca speră că le-a îngropat pentru totdeauna în trecutul ei, au ieşit la suprafaţă în ultima perioada. Acum au fost date spre publicaţii fotografii cu ea din perioada anilor de liceu.

RomaniaTV.net
09 nov. 2013, 12:04

O serie de fotografii care o surprind pe Bianca Drăguşanu, pe vremea în care visa să ajungă vedetă, au apărut în presă. Era la liceu, iar anii în care a simţit pentru prima dată gustul celebritatii erau încă departe. Cu toate astea, se vede însă că avea stofa de diva încă din adolescenţă.

Dornică să arate ce are ea mai frumos, Bianca şi-a aruncat hainele şi s-a prezentat în faţa aparatului foto în toată splendoarea, într-un costum de baie minuscul, albastru.

În locul abdomenului şi braţelor bine-lucrate pe care le are acum, atunci afişa un început de burtică şi chiar puţină celulită, scrie cancan.ro. În ciuda eforturilor ei, nici sânii nu reuşeau să atragă deloc atenţia, aşa cum se întâmplă acum, după ce au fost remodelaţi de esteticieni. În plus, în locul bronzului de astăzi, pielea adolescentei Bianca era acoperită cu aluniţe.

Citeşte şi: Abia întoarsă din Dubai, Bianca Drăguşanu gafează din nou. Vezi ce a făcut roşcata FOTO