Imagini ŞOCANTE cu John Travolta îmbrăcat în femeie FOTO

John Travolta are probleme din ce în ce mai mari din cauza scandalului iscat pe marginea orientării sale sexuale. După ce a fost acuzat că a agresat sexual mai mulţi masori, vedeta din Grease şi Pulp Fiction s-a trezit acum cu mai multe fotografii în care apare travestit.

RomaniaTV.net
24 mai 2012, 13:52
Imagini ŞOCANTE cu John Travolta îmbrăcat în femeie FOTO

Revista National Enquirer publică mai multe fotografii în care John Travolta apare îmbrăcat în femeie. În material se subliniază că acestea nu au fost realizate la vreo filmare, ci la o petrecere, în 1997.

În imaginile compromiţătoare, Travolta, acum în vârstă de 58 de ani, apare purtând o rochie albă, o curea maron, o capă de blană, cercei şi un colier. De sub rochie se întrezăreşte şi un sutien, iar faţa actorului este acoperită de machiaj. Având ochii conturaţi cu tuş negru şi buzele date cu ruj roz, Travolta poartă şi o perucă blondă, strânsă în coadă.

Potrivit National Enquirer, fotografiile au fost realizate la o petrecere la care Travolta a participat în 1997, la Los Angeles, la şase ani după ce s-a căsătorit cu Kelly Preston. Aceasta este devastată în urma scandalului privind presupusa homosexualitate a lui Travolta şi a decis să-l părăsească.

Un prieten al actriţei spune că aceasta l-a părăsit definitiv pe Travolta. „Kelly mi-a spus că mariajul lor s-a încheiat şi că nu mai locuieşte în aceeaşi casă cu John. A tolerat ani de zile viaţa dublă a lui John, dar acum se simte umilită, după ce totul a fost făcut public. Kelly este pur şi simplu distrusă”, a povestit sursa citată.

Fără îndoială, şi copiii cuplului Travolta – Preston, Ella (12 ani) şi Benjamin (18 luni), vor fi afectaţi de scandalul în centrul căruia se află actorul.

În ultima vreme, au apărut informaţii potrivită cărora John Travolta ar fi homosexual. Mai mult, el a fost acuzat de doi masori că i-a agresat sexual, iar unul dintre ei susţine chiar că i s-au oferit 125.000 de dolari de către reprezentanţii lui Travolta pentru a păstra secretul. John Truesdale spune că a refuzat oferta şi şi-a angajat un avocat, chiar dacă săptămâna trecută a retras acuzaţiile şi plângerea pentru obţinerea a 2 milioane de dolari daune. La fel s-a întâmplat şi cu celălalt bărbat care susţine că a fost hărţuit de Travolta.

Deşi îl acuză pe Travolta, John Truesdale nu este nici el atât de inocent. RadarOnline anunţa marţi că în urmă cu opt ani el a fost concediat de la un salon de masaj din North Carolina pentru că a avut un comportament „necorespunzător din punct de vedere sexual” cu clienţii şi colegii.