Fotografii UNICE. O tânără şi-a desemnat ca domnişoară de onoare la nuntă, o IAPĂ

Alex Wells, o tânără britanică, a făcut o alegere uimitoare atunci când a trebuit să desemneze una din cele două domnişoare de onoare la nuntă: a ales-o pe Toffee, o iapă de 17 ani.

05 nov. 2013, 07:25

Alex şi Graham sunt împreună de cinci ani şi şi-au spus „da” în prezenţa invitaţilor şi a celor două domnişoare de onoare: una a fost Lianna Bourne, o prietenă a lui Alex, iar a doua, calul miresei, potrivit Daily Mail.

„Toffee face parte din familie şi este foarte importantă pentru mine. Am întrebat-o chiar dacă este de acord să mă mărit”, a spus Alex.

Soţul nu împărtăşeşte aceeaşi pasiune pentru animal: „Eu vin după Toffee. Alex va merge să o vadă de două ori pe zi şi îşi petrece weekend-urile cu ea”, a declarat el.

VEZI ŞI O nuntă ALTFEL: Mirii au apărut la altar pe tiroliană şi au zburat deasupra invitaţilor VIDEO

În ziua nunţii, Toffee purta accesorii asortate cu rochia celei de-a doua domnişoare de onoare.

„Mi-a luat mai mult timp să o pregătesc pe Toffee decât pe mine. Trebuia să fie frumoasă fiindcă era în atenţia tuturor”, a adăugat mireasa.

„Nu am văzut niciodată un cal care să fie domnişoară de onoare. Sunt mulţumit însă că Alex nu a cerut ca animalul să o ducă la altar. Toffee a rămas în grădina bisericii în timpul ceremoniei”, a spus reverendul care i-a cununat pe Alex şi Graham.