Fotomodel de top și-a ucis soțul când acesta a venit acasă cu o altă femeie și i-a cerut să le facă de mâncare

Lilia Sudakova, fotomodel de top din Rusia, a fost acuzată că și-a înjunghiat mortal soțul cu un cuțit de bucătărie, într-o criză de gelozie.

02 dec. 2020, 15:51
Fotomodel de top și-a ucis soțul când acesta a venit acasă cu o altă femeie și i-a cerut să le facă de mâncare

Fotomodel de top, Lilia Sudakova, 26 de ani, l-a ucis pe Serghei Popov, 28 de ani, când acesta ar fi venit acasă cu o femeie pe care a întâlnit-o într-un un bar și i-a cerut să gătească pentru amândoi. Lilia riscă până la 15 ani de închisoare, potrivit presei din Rusia.

Mama tinerei, Irena Sudakova, spune că aceasta a fost mult timp o victimă a abuzurilor soțului ei și că a acționat din instinct de autoapărare.

Fotomodel de top, Lilia Sudakova a apărut pe coperta revistei Vogue, ediția din Rusia, dar și în reviste din Italia, China și Japonia și a promovat un brand de îmbrăcăminte de lux din Rusia.

Crimă pasională, după ce un bărbat şi-a ucis iubita din gelozie: „Nu a fost intenţia mea să o sufoc. Eram disperat!”

După incident, tânăra a chemat o ambulanță și Popov a fost dus de urgență la spital, unde a murit.

Fotomodel de top Ea a mărturisit că și-a înjunghiat soțul cu care era căsătorită de patru ani după ce acesta a venit acasă cu femeia cunoscută în bar și i-a cerut să le facă de mâncare. Mama suspectei spune că soțul acesteia era beat și că a lovit-o. Insistă, însă, că nu a vrut să-l omoare și că totul a fost un accident.

După ce i-a cerut să facă de mâncare, bărbatul ar fi părăsit încăperea, dar s-a întors și s-a repezit spre soția lui, în momentul în care aceasta tăia legumele pentru o salată. „În acel moment, ea a ridicat mâna și i-a înfipt accidental cuțitul”, a declarat pentru presa din Rusia mama modelului.

Recent, Ekaterina Karaglanova, o tânără de 24 de ani din Rusia, cu peste 85.000 de urmăritori pe Instagram a fost găsită moartă în propriul apartament. Cadavrul tinerei a fost descoperit vineri, 26 iulie, după mai multe zile în care părinţii tinerei nu mai reuşiseră să vorbească cu fiica lor.

Părinţii au cerut ajutorul proprietarului apartamentului Ekaterinei, care a spart uşa şi a descoperit o valiză în mijlocul holului, în care se afla cadavrul Ekaterinei. La locul crimei nu au fost descoperite semnele unei lupte, iar principala pistă a anchetatorilor este o crimă pasională.


loading...
Partenerii noștri