Franco, desfiinţat de prietenii iubitei sale: E afemeiat. Carmen i-a găsit multe conversaţii în calculator

Carmen Simionescu, fata lui Adrian Minune, s-a reîntors în braţele lui Franco, persoană de care nici nu mai dorea să audă, în urmă cu ceva timp. Acest zvon i-a luat prietenii prin surprindere.

21 apr. 2015, 19:08

Adrian Minune refuza sa comenteze, deocamdata, impacarea dintre Carmen si Franco, insa prietenii solistei sunt de-a dreptul ingrijorati pentru Carmen. Nu de alta, dar acestia sunt convinsi ca tanara nu va avea o viata de cinci stele langa iubitul ei, intrucat acesta nu da semne ca ar fi suficient de matur ca sa isi asume o relatie serioasa ce poate conduce la casatorie.

„Eu nu inteleg cum a reusit sa o convinga pe Carmen sa se intoarca la el. Bine, Franco e un baiat istet, cu vrajeala si cu putere de convingere. Dar ea era hotarata. Oricum, o sa fie greu, pentru ca Franco e cam afemeiat. Nu exista, cum trece o fata pe langa el, imediat intoarce capul, cum vine o fata la masa, fie ca e frumoasa, fie ca e urta, in secunda doi el, gata, deja vorbeste cu ea pe Facebook. El asa e obisnuit si nu crede nimeni ca se va schimba. Si Carmen i-a gasit multe conversatii in calculator. L-a iertat, dar el este asa cum este”, a declarat o sursa din anturajul lui Carmen, pentru CANCAN.ro.

Carmen Simionescu s-a reîntors în braţele lui Franco. Acest zvon a fost aruncat în presă, chiar de rudele lui Carmen Simionescu. Ulterior, Franco a postat pe contul de Facebook o fotografie alături de fiica manelistului.

Carmen Simionescu s-a lansat recent în muzică, iar cu prima sa piesă, „Domino”, a dat lovitura, deoarece a înregistrat un succes răsunător, lucru care a trimis-o în topul celor mai cotaţi artişti.

Fiica lui Adi Minune a lansat videoclipul „Domino”. VIDEO

Cu toate că în toate interviurile date de de fiica lui Adrian Minune, despre succesul pe care-l înregistrează, aceasta susţinea în repetate rânduri că pentru ea contează doar cariera, şcoala şi familia şi că nu mai are de gând să se întoarcă la primul ei iubit, Franco, de dragul căruia a şi fugit de acasă în urmă cu aproximativ un an, acum rude din anturajul tinerei susţin că ea şi Franco formează din nou un cuplu şi au fugit iar împreună în lume, informează WoWBiz.

Mai mult decât atât, Carmen Simionescu nu este trădată doar de propria familie, ci şi de propriile ei gesturi. Mai exact, aceasta şi-a închis, de câteva zile, pagina personală de Facebook, pe care era extrem de activă, iar pe o altă reţea de socializare nu a mai postat nimic de zile bune.

Citeşte şi  Carmen Simionescu, fata lui Adrian Minune, reacţie DURĂ la SUFERINŢA lui Franco