Franco, primele declaraţii despre fuga cu fiica lui Adi Minune. Ce spune Poliţia

Telenovela "Răpirea din Serai" a fiicei lui Adrian Minune continuă cu episodul "Întoarcerea din luna de miere". Franco, "ginerele" manelistul, rupe tăcerea şi vorbeşte pentru prima dată despre relaţia amoroasă cu Carmen.

17 mai 2014, 19:57
Franco, primele declaraţii despre fuga cu fiica lui Adi Minune. Ce spune Poliţia

Au pus întreaga ţară pe jar, după ce au dat bir cu fugiţii de acasă, dar nu-şi doresc decât să-şi trăiască poveste de amor în linişte, departe de ochii curioşilor. Deşi au doar 20 de ani, respectiv 16, Franco şi Carmen şi-au luat viaţa în mâini şi au decis să lupte pentru iubirea lor.

Aseară, după zile întregi în care au fost căutaţi de poliţişti şi de părinţii disperaţi, cei doi s-au întors acasă! După o lună de miere ca-n poveşti, în care şi-au consolidat relaţia, Carmen şi Franco vor da piept cu realitatea dură în care vor fi nevoiţi să-şi privească părinţii în ochi, dar şi să dea cu subsemnatul la Poliţie.

Ce spune tânărul despre iubirea interzisă pe care o trăieşte cu fata lui Adrian Minune?

„Carmen este iubita mea și, da, sunt fericit. Relația mea cu Carmen nu se bazează pe așa ceva, pe publicitate și bani. Ne iubim reciproc și ne dorim enorm să terminăm cu tot scandalul asta.

E normal, toți își doresc să fie în locul meu, dar ținta mea nu a fost să ajung „ginerele lui Adrian”. Noi doar am ajuns să ne iubim enorm fără să realizăm defapt și nu am mai putut să suportăm restricțiile pe care i le punea tatăl ei”, a spus Franco, în exclusivitate, pentru spynews.ro.

Răsturnare de situaţie: Fiica lui Adi Minune, dusă cu poliţia acasă

Dupa ce au avut toate declaratiile si au pus cap la cap toate informatiile pe care le aveau, politistii au anuntat ca nu a fost comisa nicio infractiune. Carmen Simionescu a plecat de buna voie acasa si a ramas cu iubitul ei tot din proprie initiativa, fara sa fie rapita sau agresata.