Franks (FMI), la România TV: În martie aflăm dacă salariile şi pensiile pot fi majorate

Nu se ştie încă dacă bugetul va permite României să majoreze salarii şi pensii în acest an, acest lucru îl vom şti de-abia în a treia lună a anului, a declarat Jeffrey Franks, preşedintele misiunii Fondului Monetar Internaţional (FMI) în România, pentru Romania TV.

RomaniaTV.net
07 feb. 2012, 15:41
Franks (FMI), la România TV: În martie aflăm dacă salariile şi pensiile pot fi majorate

Nu ştim sigur dacă ne permitem salarii şi pensii mărite, trebuie să aşteptam trei luni să vedem dacă ne permitem să majorăm salarii şi pensii„, a spus Jeffrey Franks.

Şeful delegaţiei FMI a adăugat că a colaborat bine cu guvernul Boc, cum a colaborat, de altfel, şi cu alţi miniştri. Franks a explicat că investitorii nu sunt îngrijoraţi de situaţia politică din România, întrucât guvernele se pot schimba oricând, iar ţara noastră se află sub un acord cu FMI.

„Am avut o colaborare productivă cu Boc, dar aşa am colaborat şi cu alţi prim-miniştri. Investitorii stiu foarte bine cum funcţionează guvernele, faptul că guvernele se schimbă, dar nu e vorba de asta, ci de schimbări de politici. Aveti un acord cu FMI, nu văd de ce ar fi îngrijoraţi investitorii”, a mai precizat Franks.