Frans Timmermans, vicepreşedintele Comisiei Europene, a intrat în autoizolare după ce a fost contact al unei persoane cu COVID

Frans Timmermans, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, a intrat în autoizolare după ce a interacţionat cu o persoană infectată cu COVID-19.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 15:41
Frans Timmermans, vicepreşedintele Comisiei Europene, a intrat în autoizolare după ce a fost contact al unei persoane cu COVID

„Sunt în autoizolare şi lucrez de acasă”, a scris Timmermans pe Twitter.

„Voi sta aici, aştept rezultatele testelor şi voi efectua perioada de carantină”, a precizat Timmermans.

De asemenea, săptămâna trecută au intrat în izolare şi Valdis Dombrovskis, un alt vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Charles Michel, preşedintele Consiliului European, şi comisarul european pentru Sănătate, Stella Kyriakides.

Charles Michel a anunţat vineri ieşirea din autoizolare, după ce două teste pentru depistarea COVID-19 au avut rezultate negative.

Bilanţul infectărilor cu coronavirus a ajuns la 33.383.773 la nivel mondial. Până acum au murit peste un milion de persoane, iar aproape 25 de milioane s-au vindecat.

SUA, India şi Brazilia sunt cele mai afectate de pe glob. În ceea ce priveşte ţările europene, Spania şi Franţa au înregistrat cel mai mare număr de cazuri.