Franţa, aproape de o nouă TRAGEDIE. Vocile i-au cerut să facă un SACRIFICIU de Ramadan

Franţa a fost la un pas de o nouă tragedie, marţi. După ce doi poliţişti au fost ucişi în numele ISIS, un bărbat cu probleme psihice a atacat o tânără spunând că "vocile" i-au cerut să facă un sacrificiu de Ramadan.

RomaniaTV.net
14 iun. 2016, 18:44
Franţa, aproape de o nouă TRAGEDIE. Vocile i-au cerut să facă un SACRIFICIU de Ramadan

O tânără de 19 ani a fost grav rănită cu trei lovituri de cuțit marți după-amiază la Rennes, în vestul Franței, de un bărbat cu antecedente psihiatrice, care a declarat că a ascultat de voci care i-au comandat să facă un „sacrificiu” cu ocazia Ramadanului.

Potrivit autorităţilor din Rennes, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost reținut, examinat de un medic și internat imediat într-un spital psihiatric. El are „antecedente psihiatrice grave” și a fost internat deja de mai multe ori într-un spital de profil, a precizat procurorul din Rennes, Nicolas Jacquet.

Bărbatul s-a declarat musulman, a indicat un martor al scenei care a intervenit și căruia atacatorul i-a predat cuțitul după agresiune.

Atacatorul le-a spus anchetatorilor că se află sub tratament pentru schizofrenie.

Tânăra a primit trei lovituri de cuțit, două la încheietura mâinii și una în abdomen, dar deocamdată viața sa nu este în pericol, a menționat magistratul.

Agresiunea a avut loc în jurul orei locale 16.00 (14.00 GMT), în apropierea instituției de învățâmânt la care studiază tânăra.