Franţa caută angajaţi în România. Vezi aici ce salarii frumoase se oferă

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) organizează selecţie pentru ocuparea a 10 posturi dezvoltator WEB PHP şi 10 dezvoltatori Java. Cei ce vor fi selectaţi vor merge să muncească în Franţa. 

RomaniaTV.net
07 feb. 2012, 11:22
Franţa caută angajaţi în România. Vezi aici ce salarii frumoase se oferă

Selecţia se va desfăşura în conformitate cu prevederile Acordului Bilateral încheiat între Guvernul României şi Guvernul Republicii Franceze privind schimbul de stagiari, semnat anul trecut, informează ANOFM. Solicitanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 28-35 de ani, cunoştinţe bune şi foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională de 4-5 ani. Angajarea se face pe durată nedeterminată, cu o perioadă de proba de două luni, care poate fi prelungită cu încă două luni. De asemenea, potrivit ANOFM, salariul oferit este de 25.000-35.000 euro brut pe an, iar timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână.

Persoanele interesate pot trimite CV-urile la email-ul [email protected], până pe data de 15 februarie 2012. Solicitanţii declaraţi admişi după etapa de selecţie a CV-urilor, realizată de reprezentanţa Oficiului Francez Pentru Imigrare şi Integrare (OFII) şi ANOFM, vor participa la un interviu cu angajatorul sau cu un reprezentant al OFII.