FRANTA – GERMANIA 2-1. Griezman îi dă preaviz selecţionerului german

FRANTA  a revenit de la 0-1 şi a bătut GERMANIA cu scorul de 2-1 în Liga Naţiunilor.

RomaniaTV.net
16 oct. 2018, 18:43
FRANTA – GERMANIA 2-1. Griezman îi dă preaviz selecţionerului german

Franţa a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), reprezentativa Germaniei, într-un meci din Grupa I a Diviziei A a Ligii Naţiunilor.

Au marcat Griezmann ’62 şi ’80 (p), respectiv Kroos ’14 (p).

Franţa are şapte puncte din trei meciuri şi conduce în clasament. Pe locul secund este Olanda, cu trei puncte din două jocuri, iar Germania are doar un punct din trei partide.

La 16 noiembrie va avea loc meciul Olanda – Franţa, iar la 19 noiembrie Germania – Olanda. Dacă va rămâne pe ultimul loc al grupei după aceste partide, nemţii vor retrograda în Divizia B.


FRANTA -GERMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING în Liga Naţiunilor 2018: După primele două jocuri Franţa conduce în grupă cu 4 puncte, egal în Germania şi victorie, destul de chinuită, acasă, în fața Olandei. Germania a pierdut la scor de neprezentare pe terenul Olandei și are un singur punct. Selecționerul Joachim Low se află din nou sub presiune, nu puțin fiind cei care susțin că după un Mondial complet ratat, Germania a ieșit pentru prima dată încă din faza grupelor, Low trebuia înlăturat.


grupa 1

Deși cele două echipe au remizat la Munchen, francezii au prima șansă, după ce naționala lui Joachim Low a fost umilită de Olanda. Deținătoarea titlului mondial conduce Grupa 1, din Liga A, dar este urmată îndeaproape de “Portocala mecanică”. În Liga B, cel mai important duel al zilei este cel dintre Ucraina, liderul Grupei 1 și Cehia, ocupanta locului al doilea.

Programul zilei de marți în Liga Națiunilor:

Liga A

Franța – Germania, 21:45

Liga B

Ucraina – Cehia, 21:45

Irlanda – Țara Galilor, 21:45

Liga C

Slovenia – Cipru, 21:45

Norvegia – Bulgaria, 21:45

Liga D

Kazakhstan – Andorra, 17:00

Armenia – Macedonia, 19:00

Letonia – Georgia, 21:45

Gibraltar – Liechtenstein, 21:45