FRANTA – ISLANDA 5-2. Ultimul sfert de finală la EURO 2016. Mirajul islandez, spulberat de „cocoşi”

FRANTA - ISLANDA 5-2. În cel mai dezechilibrat sfert de finală de la EURO 2016, Franţa şi-a respectat statutul de favorită şi de gazdă şi a surclasat cu scorul de 5-1 surpriza acestui turneu final, naţionala Islandei.

RomaniaTV.net
03 iul. 2016, 17:49

FRANTA – ISLANDA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT 5-2 (Giroud – min. 12 şi 59, Pogba – min. 20, Payet – min. 43, Griezmann – min. 45/Kolbeinn Sigthorsson – min. 56, Bjarnason – min. 84). Franţa nu a mai repetat greşeala Angliei şi nu i-a mai lăsat Islandei loc de surprize la EURO 2016. Vikingii au avut aceeaşi atitudine războinică şi determinare care au încântat toată Europa, numai că gazdele turneului final şi-au luat toate măsurile de precauţie pentru a evita o ruşine.

Franţa a început tare şi după 20 de minute conducea cu 2-0, însă asta nu era de-ajuns, pentru că islandezii au avut imediat o şansă uriaşă de a face 2-1, la capătul unei scheme care le-a reuşit de două ori în ultimele săptămâni, ultima oară chiar împotriva Angliei. Avizaţi de pericolul viking, francezii au mai punctat de două ori până la pauză, astfel că s-a intrat la cabine cu scorul de 4-0. Islanda n-a cedat nici la această diferenţă şi a punctat prinatacantul lui Nantes, Kolbeinn Sigthorsson, care l-a învins prin Hugo Lloris, printr-o execuţie din prima, la colţul scurt. Diferenţa de la pauză a fost refăcută de Olivier Giroud, iar scorul final, 5-2, a fost stabilit de Bjarnason, în minutul 84.

În ciuda înfrângerii severe, Islanda, una dintre cele mai frumoase echipe ale acestui European, pleacă acasă cu fruntea sus, în timp ce Franţa va juca joi semifinala cu Germania, la Marsilia. Primul loc din finală se va ocupa miercuri, după disputa Portugalia-Ţara Galilor.


loading...