Franţa: Jaf de 1 MILION de euro la un magazin de bijuterii de lux, în apropiere de Palatul Elysee

Un bărbat înarmat a jefuit un magazin de bijuterii de lux. Furtul de bijuterii din buticul a fost estimat, ca valoare, la aproximativ 1 milion de euro.

RomaniaTV.net
11 dec. 2015, 17:03
Franţa: Jaf de 1 MILION de euro la un magazin de bijuterii de lux, în apropiere de Palatul Elysee

Buticul Chopard se află pe strada Faubourg Saint-Honoré, în apropere de palatul prezidenţial. Bijuteria a fost atacată vineri dimineaţă, informează Le Figaro.

Hoţi. este un bărbat de proximativ 40 de ani, a intrat în magazinul Chopard, vineri dimineaţa, în jurul orei 11:00, a scos un pistol despre car nu se ştie deocamdată dacă era real sau gen jucărie şi a golit pur şi simplu patru vitrine cu bijuterii.

Sursa nu precizează circumstanţele în care hoţul a luat „prada” şi a fugit cu aceasta şi nici cum a reacţionat vânzătorul din magazin la acest jaf.

Citeşte şi Români reţinuţi de italieni după un jaf de proporţii. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere

Hoţul nu a fost prins încă, iar Brigada de represiune a banditismului a fost însărcinată cu ancheta.

Cartierul în care s-a produs jaful este unul dintre cele mai bine păzite din Capitala franceză, iar magazinul jefuit se află la câţiva metri de reşedinţa preşedintelui ţării.

Anul trecut, un jaf asemănător s-a produs la buticul Vilebrequin, pe strada Boccador, în arondismentul al VIII-lea, situat în „triunghiul de aur” al Parisului. Atnci, opt oameni au fost arestaţi. Furtul de atunci a fost estimat la 80.000 de euro.