Fratele cel mare al Madonnei locuieşte sub un pod FOTO

Deşi Madonna are o avere estimată la aproximativ 650 de milioane de dolari, unul dintre fraţii săi mai mari, Anthony Ciccone, în vîrstă de 55 de ani, trăieşte la limita subzistenţei, ajutat de biserici şi mila publică. 

RomaniaTV.net
27 oct. 2011, 11:16
Fratele cel mare al Madonnei locuieşte sub un pod FOTO

Anthony Ciccone, fratele mai mare al Madonnei, a declarat presei că a traversat iarna trecută luptându-se cu gerul sub un pod din oraşul Traverse City, aflat la graniţa cu Canada, scrie The Sun.

Familia mea mi-a întors spatele exact atunci când aveam mai multă nevoie de ea„, le-a declarat Anthony reporterilor publicaţiei The Michigan Messenger.

„Credeţi că n-am mai răspuns acestei întrebări de mii de ori? Cum se poate ca sora mea să fie multimilionar iar eu un vagabond? I se poate întâmpla oricui”, a declarat fratele vedetei.

Anthony Ciccone a mai povestit cum a locuit pe străzi mai bine de un an după ce şi-a pierdut slujba pe care o avea chiar la podgoria familiei, „Ciccone Vineyard”.

În prezent Anthony, al doilea născut al celor opt copii ai familiei Ciccone (numele de botez al Madonnei), strânge câţiva dolari pe zi valorificând sticlele şi deşeurile refolosibile găsite la gunoi.

Fratele Madonnei doarme în depozitul unui supermarket şi depinde de mesele gratuite oferite de bisericile din oraş.