Fratele Laurei Codruţa Kovesi oferă contracte Transgaz firmei unde lucrează soţia sa

Publicat: Luni, 24 Iunie 2019 10:45 // Actualizat: Luni, 24 Iunie 2019 14:12 // Sursa: romaniatv.net

Compania de stat Transgaz Mediaș SA, unde unul dintre directori este fratele Laurei Codruța Kovesi, a acordat o licitație de aproape 30 milioane de euro firmei SUTECH din Mediaș.

Soția fratelui Laurei Codruța Kovesi, Adriana, lucrează la firma SUTECH. Ca o coincidență, firma SUTECH a început să câștige consistente de la Transgaz din 2017, anul în care soția lui Lascu a început să lucreze la firma patronată de Gabriel Bucur, scrie Gazeta de Cluj.

La jumătatea acestei luni, compania de stat Transgaz Mediaș a atribuit contractul COMPRESOARE CENTRIFUGALE ACȚIONATE CU TURBINE PE GAZE necesare pentru execuția proiectului „Dezvoltări ale SNT în zona de Nord – Est a României în scopul îmbunătățirii aprovizionării cu gaze naturale a zonei precum și a asigurării capacităților de transport spre Republica Moldova" firmei Sutech din Mediaș, patronată de Gabriel Bucur. Valoarea contractului este de aproximativ 30 milioane de euro (139.507.161 de lei, fără TVA).

Sergiu Lascu lucrează pe un post de director la compania de stat Transgaz Mediaș, autoritatea care a organizat și atribuit această licitație. Remus Lăpușan, președintele Consiliului de Administrație al Transgaz, a refuzat să facă vreun comentariu, mai scrie Gazeta de Cluj. Sergiu Lascu nu a comentat acuzaţiile.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adriana Lascu Laura Codruţa Kovesi Sergiu Lascu Trannsgaz Medias SA Transgaz
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H