Fratele lui Corneliu Vadim Tudor face acuzaţii grave despre „CRIMINALII” Tribunului

Fratele lui Corneliu Vadim Tudor, generalul Marcu Tudor, a declarat pentru un post de televiziune că Tribunul a fost foarte afectat de decăderea Partidului România Mare, pe care l-a fondat, iar cei responsabili de acest lucru sunt nişte "criminali".

19 sept. 2015, 12:13
Fratele lui Corneliu Vadim Tudor face acuzaţii grave despre „CRIMINALII” Tribunului

Pe fratele meu l-a durut atât de tare ce s-a întâmplat cu PRM, încât cei care au distrus imaginea partidului sunt criminalii lui. Aceşti criminali dau roată deasupra mormântului lui, ca să mai ciugulească şi acum din cadavrul lui. Să mai vină şi să fure şi acum, dacă se poate: şi din partid, şi din imagine, şi din istorie. Să se încarce şi ei puţin. Nu vor reuşi, pentru că sunt atât de mici.

Noi încercăm să nu-i băgăm în seamă. Cu ucigaşii fratelui nostru nu poţi să stai alături. Este atât de mare durerea, mai ales când îi vezi cum roiesc ca să pună mâna pe ce a mai rămas„, a declarat Marcu Tudor, fratele lui Corneliu Vadim Tudor.

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, 14 septembrie, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău. Trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat, joi, cu onoruri militare, în Cimitirul Ghencea Civil.

CITEŞTE ŞI. Ce se va întâmpla cu „România Mare” şi „Tricolorul”. Fiica lui Vadim Tudor a făcut ANUNŢUL