Ce se va întâmpla cu „România Mare” şi „Tricolorul”. Fiica lui Vadim Tudor a făcut ANUNŢUL

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a spus că ziarul "România Mare" are nevoie de sprijin financiar pentru a mai apărea, în timp ce publicaţia "Tricolorul" se va închide.

18 sept. 2015, 17:32
Ce se va întâmpla cu „România Mare” şi „Tricolorul”. Fiica lui Vadim Tudor a făcut ANUNŢUL

Familia lui Vadim a decis să continue publicarea ziarului „România Mare”. „Ziarul «România Mare» apare, dar are nevoie de bani. «Tricolorul» nu mai apare„, a spus Lidia Tudor la o emisiune TV.

VEZI ŞI EMOŢIONANT! Ce a găsit soţia lui Vadim Tudor în casă după înmormântare VIDEO

Fata a negat vehement că tatăl ei ar avea bani în conturi secrete, mai ales că fostul senator şi-a vândut maşina din cauza problemelor financiare.

„Faptul că tata ar fi avut milioane de euro este o fabulație lansată de un fost consilier”, a spus Lidia.

CITEŞTE ŞI Ce pensie de urmaş vor primi fetele lui Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat joi cu onoruri militare, iar slujba a fost oficiată de un sobor de 16 preoti, printre care și naşul său de cununie. A fost o ceremonie specială, cu recitări de poezii şi discursuri.

Sute de oameni s-au adunat la biserica unde a fost depus tribunul. Lăcaşul de cult a fost încărcat cu coroane de flori. Cortegiul funerar a plecat în jurul orei 10.00 spre cimitirul Ghencea, acolo unde Vadim a fost înmormântat cu onoruri militare, în prezenţa a 16 preoţi.