Culiţă Sterp a făcut 12.000 de dolari dintr-un foc. Cum a reuşit acest lucru: „Sunt foarte fericit”

Culiţă Sterp a făcut 12.000 de dolari dintr-un foc. Artistul a dat lovitura în plan profesional după participarea la Survivor România, de la Kanal D. Prezența sa în emisiune a făcut ca tariful să-i crească, iar cine vrea să-l aibă la petreceri, va trebui să scoată din buzunar o mică avere.

28 dec. 2021, 19:28
Culiţă Sterp a făcut 12.000 de dolari dintr-un foc. Cum a reuşit acest lucru: „Sunt foarte fericit”
Culiţă Sterp a făcut 12.000 de dolari dintr-un foc

Culiţă Sterp a făcut 12.000 de dolari dintr-un foc. Artistul s-a gândit că nu ar strica să încerce ceva nou, fapt pentru care s-a decis să investească într-o afacere pe care a considerat-o profitabilă.

Citeşte şi: Culiţă Sterp s-a filmat la priveghiul lui Ion Şmecherul. Oamenii veniţi să-şi ia adio de la el au încercat să întreţină o atmosferă destinsă, aşa cum îi plăcea regretatului youtuber. VIDEO

Culiţă Sterp a făcut 12.000 de dolari dintr-un foc

Cântăreţul le-a dezvăluit internauților că a început să investească în criptomonede, fapt care i-ar fi adus deja câștiguri de peste 12.000 de dolari.

Prieteni, sunt foarte fericit pentru că nu știu dacă vă aduceți aminte, vă spuneam eu zilele trecute despre moneda Flokirocket, că se va lansa pe data de 10 și va fi de un real succes.

Ea s-a lansat și nu a fost de un real succes, a fost de un mega, mega, mega succes. Mă și bâlbâi cât sunt de fericit. Eu doar cu 1000 de dolari am făcut 12.600 de dolari“, a povestit Culită pe contul său de TikTok.

Mai mult, Culiţă Sterp le-a arătat fanilor și portofelul său virtual, oferind de asemenea informații despre moneda cu pricina.

După cum vedeți, acesta este portofelul meu digital. O să vă las și vouă aici datele despre această monedă sunt oameni din toată lumea care investesc în această monedă. Și… spor la treabă! Ce să vă zic mai mult? Vă pup! Doamne ajută!“, a mai spus artistul pe rețelele sociale.