Fratele lui Emi Pian, căutat de recuperatori pentru că nu şi-a plătit factura la telefon. Despre ce sumă este vorba

Ciprian Pian se află într-o situaţie stânjenitoare. Pentru că nu şi-a plătit mai multe facturi la telefon, fratele lui Emi Pian s-a trezit cu recuperatorii pe urmele lui.

10 mai 2021, 10:15
Fratele lui Emi Pian, căutat de recuperatori pentru că nu şi-a plătit factura la telefon. Despre ce sumă este vorba
Ciprian Pian, sursa FOTO: BZI.RO

Fratele lui Emi Pian, căutat de recuperatori. Laurenţiu Duduianu, cunoscut ca Ciprian Pian, este căutat de recuperatorii de creațe pentru că a omis să-şi plătească facturile telefonice. O firmă de recuperări creanțe a cumpărat datoria interlopului de la operatorul de telefonie mobilă și l-a acționat în judecată pentru recuperarea sumelor restante, potrivit WOWbiz.ro.

La mijlocul lunii aprilie, firma de recuperări  de creanțe a depus o acțiune la Judecătoria Sectorului 2, dar încă nu a fost stabilit primul termen. Suma pe care Ciprian Pian o datorează operatorului de telefonie nu este, însă, una exagerat de mare, ridicându-se la câteva sute de lei, după cum informează WOWbiz.ro.

Fratele lui Emi Pian, căutat de recuperatori pentru că nu şi-a plătit factura la telefon

Ciprian Pian se află în acest moment în spatele gratiilor, fiind acuzat de tentativă de omor. Anchetatorii au dovezi că Ciprian și fratele lui mai mare, Grațian, au încercat să-l omoare pe Richard, presupusul asasin al lui Emi Pian. Acum, atât frații lui Emi cât și criminalul acestuia sunt judecați în același dosar.

Citeste si Un român a obţinut despăgubiri de 50.000 de lei la divorţ după ce a fost înşelat

Ciprian Pian este fiul lui Nicolae Duduianu și nepotul lui Segher Duduianu. Este cunoscut în cercurile din Capitală ca fiind unul dintre cei mai influenți lideri interlopi. Fratele lui Emi Pian este un personaj foarte cunoscut, dar și influent și se bucură de o avere foarte mare. Deține mai multe mașini de lux pe care obișnuia să le schimbe la intervale regulate de timp.

Fratele lui Emi Pian, căutat de recuperatori.

El și frații lui au reuşit să strângă o avere din împrumuturi cu dobândă pentru jucătorii la cazino sau la diverse ”turnee” organizate ilegal. Unul dintre clienții de lux al Duduienilor a fost Mihail Vlasov, fost președinte al Camerei de Comreț și Industrie a României. Potrivit interceptărilor din dosar, în urmă cu mai mulţi ani, Vlasov a luat de la clanul Duduienilor, cu titlu de împrumut, un milion de euro.

Citeste si S-a vindecat de COVID după două luni petrecute la ATI. Experienţa incredibilă a unei tinere care s-a născut pentru a doua oară