Un român a obţinut despăgubiri de 50.000 de lei la divorţ după ce a fost înşelat

Un bărbat din Constanţa a hotărât să își dea soția în judecată, după 10 ani de căsnicie, în care, potrivit spuselor lui, soția a comis un adulter din care a rezultat un copil.

10 mai 2021, 09:42
Un român a obţinut despăgubiri de 50.000 de lei la divorţ după ce a fost înşelat

Divorţ cu sentinţă neaşteptată la Constanţa. Un bărbat și-a acționat în instanța fosta soție, pentru că a fost înșelat și a contribuit la creșterea unui copil al altui bărbat. Judecătoria Constanța a admis cererea bărbatului și a decis că fosta soție să-i achite 50.000 de lei, cu titlul de daune morale.

După mai multe termene de judecată, Judecătoria Constanța a admis cererea de chemare în judecată formulată de către reclamant în contradictoriu cu pârâta. Mai mult, soțul înșelat a reclamat  faptul că copil născut în perioada căsătoriei este al altui bărbat, situație de care a profitat material și moral, producându-i un prejudiciu moral imposibil de reparat, că fapta ilicită a fost săvârșită cu vinovăție de către pârâtă, întrucât această a cunoscut foarte bine încă de la conceperea copilului că tatăl minorei este altă persoană și totuși, la scurt timp după concepere a inițiat relația cu el spunându-i că vor avea un copil, potrivit ziuaconstanta.ro.

What’s Up rupe tăcerea la doi ani de la divorţ: „Îți cer iertare că ți-am greșit, dar şi tu mi-ai greșit”

Instanța a dispus obligarea pârâtei la plata către reclamant a sumei de 50.000 lei, reprezentând daune morale. Mai mult, femeia a fost obligată să-i plătească fostului iubit cheltuielile de judecată. Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, ea putând fi contestată la Tribunalul Constanța.

În apărarea sa, pârâta a solicitat respingerea cererii, ca neîntemeiată, precizând totodată nu există o faptă ilicită întrucât nu a mințit reclamantul și că nu se face vinovată de săvârșirea unei presupuse fapte ilicite.

Diana Bişinicu a divorţat în secret. Era căsătorită de 9 ani cu Cătălin Andrieș


loading...
Partenerii noștri