Fratele lui Emi Pian, Elvis, şi vărul lui, Amar, acuzaţi de şantaj în cazul furtului unei maşini de lux. Ambii au fost reţinuţi VIDEO

Elvis şi Amar Pian, fratele, respectiv vărul fostului lider al clanului Duduianu Emi Pian, au fost reţinuţi de Poliţie, noaptea trecută, pe autostrada Soarelui.

08 iul. 2021, 09:35
Fratele lui Emi Pian, Elvis, şi vărul lui, Amar, acuzaţi de şantaj în cazul furtului unei maşini de lux. Ambii au fost reţinuţi VIDEO

Fratele lui Emi Pian, Elvis, şi vărul lui, Amar, erau căutaţi de anchetatori pentru a fi audiaţi într-un dosar de şantaj şi furt. Fratele şi vărul lui Emi Pian ar fi fost implicaţi în furtul unui autoturism, iar apoi l-ar fi contactat pe proprietar şi i-ar fi promis că, în schimbul unor sume de bani, îi vor convinge pe hoţi să îi înapoieze maşina.

Citeste si Aly Pian, noul lider al clanului Duduianu, la doar 21 de ani: „Inima mea e praf, dar n-am cum să cad în viața mea”

Fratele lui Emi Pian, Elvis, şi vărul lui, Amar, reţinuţi de Poliţie pe Autostradă

Astăzi, 08.07.2021, Serviciul Furturi Auto, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară și mai multe mandate de aducere  pe raza municipiului București și în județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, șantaj și favorizarea făptuitorului.

În fapt, in luna mai, o persoană a sesizat dispariția autoturismului, parcat pe o stradă din sectorul 1. Ulterior, persoana vătămată, ar fi fost contactată de persoane necunoscute, care i-ar fi transmis că în schimbul unor sume de bani, vor determina persoanele care au sustras autoturismul să îl înapoieze. Una dintre persoane, pe numele căreia era emis mandat de aducere, a fost depistată pe raza județului Ialomița. În autoturismul acesteia au fost găsite și ridicate sume de bani în lei și euro, precum și o armă neletală, supusă autorizării, pentru care nu deține permis.

Audierile se desfășoară la sediul Serviciului Furturi Auto. Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1„, se arată într-o informare a Poliţiei.

 

Citeste si Bătaie cu scaune la o terasă din centrul Timișoarei, între două clanuri de romi. Scandalagiii au fugit până a ajuns Poliţia. VIDEO

Fratele lui Emi Pian, căutat de recuperatori pentru că nu şi-a plătit factura la telefon. Despre ce sumă este vorba

Celălalt frate a lui Emi Pian, Ciprian, a fost în atenţia presei în luna mai a acestui an ca urmare a unei situaţii stânjenitoare. Pentru că nu şi-a plătit mai multe facturi la telefon, fratele lui Emi Pian s-a trezit cu recuperatorii pe urmele lui.

Laurenţiu Duduianu, cunoscut ca Ciprian Pian, era căutat de recuperatorii de creațe pentru că a omis să-şi plătească facturile telefonice. O firmă de recuperări creanțe a cumpărat datoria interlopului de la operatorul de telefonie mobilă și l-a acționat în judecată pentru recuperarea sumelor restante. Suma pe care Ciprian Pian o datora operatorului de telefonie nu era, însă, una exagerat de mare, ridicându-se la câteva sute de lei.