Fratele lui Şerban Huidu, BĂTUT şi UMILIT de interlopi. Ce se întâmplă cu el ACUM

Alexandru Huidu, fratele lui Șerban Huidu, a ieşit "şifonat" dintr-un conflict cu "Bebică", unul dintre membrii clanului Ştoacă şi ginerele temutului Gheorghe Mustață, fostul șef al galeriei echipei Steaua. 

09 dec. 2019, 15:25
Fratele lui Şerban Huidu, BĂTUT şi UMILIT de interlopi. Ce se întâmplă cu el ACUM

Alexandru Huidu se afla într-un club de fițe din Capitală, când a intrat în vorbă tocmai cu iubita lui „Bebică”, iar acesta nu a uitat „afrontul”. Au trecut câteva luni, cei doi s-au întâlnit întâmplător. Bebică i-a aplicat lui Alexandru Huidu un pumn, iar acesta a rămas inconștient!

SCENE ŞOCANTE. Manelist de top, rupt cu bătaia de interlopi în timp ce cânta la un eveniment în străinătate VIDEO

Fratele celebrului Şerban Huidu a depus o plângere la Poliție, unde a depus şi certificatul medico-legal. Numai că, ancheta trenează, iar „Bebică” se laudă în fața tuturor că fapta sa se va prescrie peste câtva luni, scrie SpyNews.

CĂTUŞE la Cupa României la BOX. Fiul pugilist şi tatăl lui, un celebru interlop, luaţi pe sus de MASCAŢI

„Bebică” a devenit cunoscut publicului din postura de ginere a lui Gheorghe Mustață. În același timp, acesta este unul dintre cei mai bogați interlopi din București. La nunta lui, care a fost fără dar deşi a costat în jur de 100.000 de euro, au cântat Horia Brenciu și Loredana Groza. La sfârșitul lui noiembrie, „Bebică” și-a făcut praf mașina, un Lamborghini în valoare de peste 300.000 de euro, după ce, din cauza vitezei, a pierdut controlul maşinii.