CĂTUŞE la Cupa României la BOX. Fiul pugilist şi tatăl lui, un celebru interlop, luaţi pe sus de MASCAŢI

Viorel Oarză, un interlop din Iași, și fiul său, Robert Oarză, au fost ridicați de polițiști din Sala Sporturilor din Iași, în timpul Cupei României la box.

RomaniaTV.net
05 dec. 2019, 11:00
CĂTUŞE la Cupa României la BOX. Fiul pugilist şi tatăl lui, un celebru interlop, luaţi pe sus de MASCAŢI

Poliţiştii i-au săltat pe cei doi după ce, cu o zi înainte, interlopul sărise la bătaie la unul dintre arbitri, după ce fiul său a pierdut un meci. Viorel Oarză a intrat în ring și a vrut să-l bată pe arbitru. Victima a depus plângere la Poliție, iar la etapa de la Iași, Robert Oarză și fiul său au fost ridicați de polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale, scrie Ziarul de Iaşi.

Răzbunare în stil mafiot. Un bolid în valoare de 80.000 de euro a fost incendiat

Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box, a sunat la 112 și a anunțat că a avut loc un incident şi a cerut sprijin de la Jandarmi și de la Poliție. Forțele de ordine au ajuns la faţa locului, dar  Viorel și Robert Oarză plecaseră. A două zi, polițiștii au revenit. Între timp, unul dintre arbitri a depus plângere pentru amenințare. Viorel Oarză a fost ridicat din fața Sălii Sporturilor, iar fiul său din hol. Cei doi sunt cercetați pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind reținuți de polițiști pentru 24 de ore. Ulterior, față de pugilist a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”

Viorel Oarza,  cunoscut și pentru că a condus în Italia, unde a făcut şi puşcărie, o rețea de trafic de persoane, este cercetat și într-un dosar penal pentru incendiere și distrugere.