Fratele lui Silviu Prigoană, despre fostul politician, actual om de afaceri. „Mincinosul neamului….”

Fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu este bun de plată. Silviu Prigoană îi datorează vedetei 200.000 de euro, pe care prezentatoarea i-a câştigat în instanţă. Gazda emisiunii "Necenzurat" a povestit că firma fostului ei partener de viaţă trebuie să-i plătească o sumă colosală, care vine ca un cadou pentru ea şi copii în preajma Crăciunului, iar vestea a fost gustată din plin şi de fratele mai mare al omului de afaceri, Daniel Prigoană.

18 dec. 2016, 08:55
Fratele lui Silviu Prigoană, despre fostul politician, actual om de afaceri. „Mincinosul neamului….”

Adriana Bahmuţeanu a avut motive de bucurie joi, câştigând procesul cu ROSAL S.A., compania care a fost condusă de fostul ei soţ, Silviu Prigoană, scrie click.ro. „Ieri, Curtea de Apel Bucureşti a respins apelul formulat de societatea fostului meu soţ – ROSAL S.A., prin care s-a încercat, fără succes, să se convingă instanţa de judecată că ar fi firească şi legală semnarea în fals de către fostul meu soţ a actului adiţonal la contractul meu individual de muncă, prin care acesta mi-a modificat salariul. Această hotărâre a rămas definitivă”. Adriana are de luat bani frumoşi, care îi vor prinde bine. „Acum societatea ROSAL S.A. va trebui să îmi dea din urmă salariile neachitate, în perioada 1 octombrie 2009 – 27 septembrie 2012, în total aproximativ 200.000 de euro. Suma va fi un cadou foarte frumos de la Moş Crăciun pentru mine şi copiii mei”.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu, momente de groază. „Am chemat poliţia cu ultimele puteri…”

Firma ROSAL S.A. este patronată în prezent de Honorius, fiul cel mare al lui Silviu Prigoană. Fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu a declarat că nu mai are legătură cu această firmă. „Nu am nici un fel de legătură cu ROSAL S.A., de vreo şase ani, nu este treaba mea acest proces”, a spus Silviu Prigoană.

Chiar şi aşa cineva din familia fostului soţ al Adrianei Bahmuţeanu se bucură pentru victoria obţinută de brunetă în instanţă. Este vorba despre fratele mai mare al omului de afaceri, care i-a transmis vedetei un mesaj pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu va lipsi de la nunta lui Honorius Prigoană. Ce mesaj emoţionant i-a transmis

„Există Moş Crăciun ! … cel mai tare cadou pe care l-am putut primi. Nu am avut nicio îndoială că vei câştiga! Mă bucur pentru tine. Te felicit că ai avut curajul să lupţi cu o specie parvenită, şantajistă, coruptă, hoaţă şi mai ales cu «mincinosul neamului» , care a mizat toată viaţa pe compătimirea celor care au fost minţiţi, furaţi sau excrocaţi de subiectul perdant. Eu nu am avut curajul, pentru mizeriile care mi le-a făcut, inclusiv fraţilor, pentru că nu am vrut să intru în jocul lui de imagine, de care s-a ales praful odată cu despărţirea de tine. Sănătate, succes şi numai bucurii ! Leru-i ler !”, i-a transmis Daniel Prigoană vedetei.