Fratele lui Vandam, acuzat că a lovit cu sabia o maşină după un conflict în trafic

Jean Mărăraşu, zis "Brăileanu", este acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire.

17 aug. 2018, 07:09
Fratele lui Vandam, acuzat că a lovit cu sabia o maşină după un conflict în trafic

Fratele capului interlop ieşean Vandam Constantin este acuzat că a lovit cu sabia o maşină după un conflict în trafic. Potrivit rechizitoriului, fapta lui Jean Mărăraşu a fost comisă în data de 25 iunie 2018.

Citeşte şi Florin Salam, MANEAUA SCANDALOASĂ care a dus la război în lumea interlopă. Mesaj AMENINŢĂTOR pentru MANELIST

În acea zi, interlopul de 20 de ani se afla alături de o rudă într-o maşină BMW şi a avut un conflict în trafic cu un alt şofer, originar din Vaslui. În apropiere de restaurantul Dionisos din Bucşinescu, Brăileanu a blocat maşina celui cu care se certase, un Renault Laguna, şi s-a dezlănţuit. În timp ce fratele său discuta cu şoferul, Jean a trecut la fapte.

„Inculpatul Mărăraşu Jean a venit şi el lângă lângă autoturismul persoanei vătămate cu o sabie în mâna dreaptă, a lovit cu pumnul stâng în faţă pe persoana vătămată, iar apoi a lovit cu sabia geamul lateral stânga spate al autoturismului, precum şi aripa stângă spate şi triplă stângă spate ale autoturismului”, se arată în rechizitoriu.

Victima interlopului, originară din Vaslui, s-a constituit parte civilă în proces şi vrea suma de 2.000 de lei. Jean Mărăraşu va fi judecat sub control judiciar.