Fratele Mădălinei Manole, noi dezvăluiri. A rupt tăcerea la 13 ani de la moartea artistei: „Mi s-au întipărit în minte cuvintele ei”

Fratele Mădălinei Manole face noi dezvăluiri, la 13 ani de la moartea artistei. Acesta a precizat că înainte de a se sinucide, regretata cântăreață l-a sunat, l-a invitat la ziua ei și și-au făcut planuri de vacanță împreună. Marian nu crede nici acum că sora lui a vrut, într-adevăr, să își ia viața.

19 iul. 2023, 10:46
Fratele Mădălinei Manole, noi dezvăluiri. A rupt tăcerea la 13 ani de la moartea artistei: „Mi s-au întipărit în minte cuvintele ei”
Fratele Mădălinei Manole, noi dezvăluiri

Fratele Mădălinei Manole, noi dezvăluiri despre sora lui draga, care s-a stins din viață în urmă cu 13 ani. Subiectul a fost unul controversat la acea vreme, familia artistei susținea că artista nu și-a luat viața, ci a fost ucisă. Între timp, și părinții cântăreței s-au prăpădit, singurul membru din familie care a mai rămas în viață este fratele ei, Marian.

Citește și: Cutremurător! Semnul primit de fratele Mădălinei Manole, noaptea trecută, la fix 13 ani de când regretata artistă a încetat din viață. „Dovada că cerul e pornit să facă dreptate”

Fratele Mădălinei Manole, noi dezvăluiri

Marian Manole suferă și acum după dispariția surorii sale, care, nu crede nici acum faptul că artista și-a luat viața. Chiar înainte de noaptea în care a murit, Mădălina l-ar fi sunat pe fratele ei, l-a chemat la ziua ei și au plănuit să meargă în vacanță împreună. Mai mult decât atât, i-ar fi dezvăluit că ‘soțul și soacra ei îi fac viața un calvar’.

Nu cred și nu am să cred niciodată că, după ce am vorbit cu ea la telefon și am făcut planuri de vacanță, iar ea ne-a invitat, de ziua ei, noaptea a înnebunit și și-a luat viața! Nu are nicio logică. Nu cred că așa procedează un sinucigaș. Cum s-ar spune, ea ne-a amăgit, iar noaptea a comis suicidul, ca să ce…!?

Mi s-au întipărit în minte cuvintele ei! Și mi-a mai spus ceva. Nu pe 13, ci cu câteva zile în urmă: Fratelo, ăștia doi mi-au mâncat zilele, îmi fac viața un calvar! Să nu le spui lui mami și lui tati, o rezolv eu singură!. Nu sunt minciuni, nu inventez!”, a declarat Marian, fratele Mădălinei Manole, pentru Playtech.ro.

Silvia Dumitrescu: „Mi-a spus că nu se simte bine și că vrea să stea singură”

Silvia Dumitrescu a povestit că Mădălina Manole era foarte tristă din cauza faptului că părinții nu o lăudau niciodată pentru prestațiile sale.

A trecut ceva vreme și am dat și eu, întâmplător, peste ea la o emisiune tv și atunci am prins curaj, am pus mâna pe telefon și am lăudat-o. S-a bucurat extrem de mult și și-a dat seama că era un gest sincer. Cu această ocazie mi-a spus că mama ei niciodată nu o lăuda după vreo apariție sau concert.

Întotdeauna îi găsea numai defecte. Apoi eu i-am zis să nu-și facă probleme pentru că și tatăl meu, când era vorba să mă laude, mă lăuda numai în fața altora. Și dacă-l întrebam ‘cum a fost, tăticule?’ el spunea ‘toți ați cântat frumos’.

Apoi ne-am văzut la Sala Palatului, la concertul lui Mihai Constantinescu, și-i ocupasem un loc alături de mine și de Marina Florea, în cabină. Când a venit a trecut pe lângă mine ca o furtună și și-a ales o cabina unde era singură. Am venit la ea și am întrebat-o ce are. Mi-a spus că este într-o pasă proastă, că nu se simte bine și că vrea să stea singură. A cântat și a plecat repede.

A mai avut apoi perioade când nu dormea, era nervoasă, obosită și perioade fericite, care alternau. După cum au evoluat lucrurile cred că și-a dat seama că are niște probleme medicale, dar se temea să meargă la doctor de frica presei.

Am avut un șoc imens la vestea morții ei și la cum a gândit, în detaliu, să-și pună capăt zilelor. Suferea de această depresie în tăcere și nimănui nu i-a trecut prin cap că este atât de grav. Dumnezeu s-o odihnească, să o ierte pe ‘fata dragă’ Mădălina, iubită și prețuită de atâția români”, a povestit Silvia Dumitrescu.