Cutremurător! Semnul primit de fratele Mădălinei Manole, noaptea trecută, la fix 13 ani de când regretata artistă a încetat din viață. „Dovada că cerul e pornit să facă dreptate”

Astăzi se împlinesc exact 13 ani de la moartea Mădălinei Manole. Artista a hotărât atunci că viața este mult prea dureroasă și și-a pus capăt zilelor. Ce mesaj a transmis fratele acesteia pe rețelele de socializare.

14 iul. 2023, 12:36
Cutremurător! Semnul primit de fratele Mădălinei Manole, noaptea trecută, la fix 13 ani de când regretata artistă a încetat din viață. „Dovada că cerul e pornit să facă dreptate”
Cutremurător! Semnul primit de fratele Mădălinei Manole, noaptea trecută, la fix 13 ani de când regretata artistă a încetat din viață. ''Dovada că cerul e pornit să facă dreptate''

Treisprezece ani s-au scurs de la regretata moarte a Mădălinei Manole. Aceasta și-a pus capăt zilelor apelând la o substanță extrem de toxică numită carbofuran. La momentul respectiv, medici legiști afirmau că decesul acesteia a fost unul extrem de violent și dureros care s-a datorat unei insuficiențe cardio-respiratorii acute consecutivă intoxicației acute cu carbofuran”.

Citește și: Cum arată noua parteneră de viață a lui Petru Mircea. Și-a refăcut viața, iar iubita lui seamănă izbitor cu Mădălina Manole

Cu toate că părinții Mădălinei Manole afirmau la momentul respectiv că soțul acesteia nu ar fi fost alături de ea pentru a ieși din stare respectivă, ba mai mult ar fi fost chiar responsabil pentru depresia cântăreței. Totuși, apropiații acesteia și foștii colegi sunt de altă părere, aceștia povestind exact opusul. Ei afirmau că petreceau extrem de mult timp împreună și că erau cuplul perfect.

Dat fiind că între părinții Mădălinei Manole și soțul acesteia nu s-au înțeles absolut deloc, ba mai mult, ar fi fost vorba și de agresiune la mijloc, copilul artistei nu a mai ajuns să își vadă bunicii niciodată. Părinții Mădălinei Manole s-au stins din viața cu câțiva ani în urmă. Totuși, fartele cântăreței continuă să susțină cu vehemență că Puiu, soțul ei a împins-o să comită acest gest teribil.

Cu ocazia împlinirii a treisprezece ani de la moartea acesteia, fratele ei, Marian Manole, a postat pe pagina sa de Facebook un clip video cu furtuna care a avut loc în dimineața zilei de 14 iulie. La imaginile respective, faratele artistei a adăugat și un text extrem de emoționant.

„Plânge cerul, plânge sufletul ei, plâng ochii noștri! Primul 14 iulie în ăștia 13 ani când sunt trezit de tunete, fulgere, trăsnete și plouă! Nu că aș fi dormit azi noapte! Am închis ochii, doar forțandu-mă să mă odihnesc puțin! Spectacolul cerului de ziua Mădălinei!”, a scris pe Facebook pe fratele Mădălinei Manole.

Postarea acestuia a atras rapid zeci de comentarii, în care intrenauții își exprimau regretul și sincerele condoleanțe. Oamenii simt încă un regret profund cu privire la dispariția artistei. Cei mai mulți dintre ei evocă dreptate, deoarece sunt de părere că încă nu i-a fost făcută dreptate artistei.

„Semn că cerul e pornit să facă dreptate, să aducă la iveală adevărul. Veșnică memorie fetei cu părul de foc- Mădălina!”, a comentat unul dintre internauți.

Citește și: Mădălina Manole ar fi fost UCISĂ! Verdictul șocant al unui expert FBI, la 12 ani de la moartea „fetei cu părul de foc”