Fratele Mădălinei Manole: „Vreau este să dispară „stigmatul” ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus”

Fratele Mădălinei Manole suferă şi acum pentru moartea celor dragi din familie. Îşi doreşte ca sora lui să nu mai poarte stigmatul de sinucigaşă. Marian şi-a îngropat sora în urmă cu 10 ani şi jumătate, mama, Eugenia, în urmă cu trei ani şi jumătate, şi tatăl, Ion Manole, în urmă cu trei luni, la 78 de ani, de COVID.

11 dec. 2020, 09:15
Fratele Mădălinei Manole: „Vreau este să dispară „stigmatul” ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus”
Fratele Mădălinei Manole suferă şi acum pentru moartea celor dragi din familie

Fratele Mădălinei Manole. ”Crezi că aş fi fericit dacă într-o bună zi justiţia îi va face dreptate Mădălinei şi îl va judeca? Crezi că m-aş bucura dacă ar înfunda puşcăria? Niciodată! Aş fi mai dezamăgit! Pe Mădălina n-o mai aduce nimeni înapoi!

Nici pe părinţii mei! Şi nici fericirea familiei mele! Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară «stigmatul» ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus!

În rest, Petru Mircea ar trebui să-şi ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu! Să simtă şi el durerea! Şi să-şi crească copilul! Copilul Mădălinei!

O să las răutatea şi ura deoparte! Las divinitatea să-şi facă treaba. Ca ea să se odihnească în pace!”, a mărturisit Marian Manole pentru Click.ro.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în dosarul morţii Mădălinei Manole. Fratele artistei tocmai a făcut anunţul!

E foarte greu să uit faţa părinţilor mei pe patul de moarte. Mi-au murit în braţe! Şi atunci îmi aduc aminte de toate relele. Un ticălos!”, susţine el, referindu-se la soţul Mădălinei.

Petru Mircea nu i-a dat nici un semn de viaţă, nici vreun mesaj de condoleanţe, nici după moartea mamei, nici după ce a murit tatăl său. ”Crezi că l-a interesat? Cred că au chefuit! Au scăpat de un stres! Are o răutate şi o minte diabolică! Departe de el simţămintele astea”, se mai destăinuie fratele artistei pentru sursa menţionată mai sus.

A murit tatăl Mădălinei Manole. Ion Manole era internat la ATI cu COVID-19

Tatăl Mădălinei Manole s-a stins din viaţă la 77 de ani. Ion Manole era intubat şi respira ajutat de un ventilator mecanic.

Citeşte şi: Cum arată acum fiul Mădălinei Manole. Când a aflat, de fapt, că mama lui s-a sinucis şi care a fost reacţia lui

Bărbatul a ajuns la unitatea medicală unde trebuia intubat imediat, doar că la Secţia de Terapie Intensivă nu era niciun pat liber. Până la urmă s-a oferit un loc după ce starea unuia din pacienţii internaţi aici s-a îmbunătăţit şi a permis mutarea lui pe o altă secţie.

Din păcate, tatăl artistei a pierdut lupta cu viaţa miercuri, 9 septembrie. Fratele Mădălinei Manole a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde confirmă vestea tristă. „DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!„, a scris Marian Manole.