Lovitură de teatru în dosarul morţii Mădălinei Manole. Fratele artistei tocmai a făcut anunţul!

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a apelat la ajutorul fanilor artistei pentru a reuși să redeschidă dosarul și totodată pentru a afla adevărul despre moartea celebrei cântăreţe.

09 aug. 2020, 09:58
Lovitură de teatru în dosarul morţii Mădălinei Manole. Fratele artistei tocmai a făcut anunţul!

Marian Manole are nevoie de bani pentru ca dosarul să ajungă din nou pe mâinile procurorilor. Acesta vrea să afle care a fost de fapt adevărul și îi îndeamnă pe cei care au iubit-o și încă o iubesc pe „fata cu părul de foc”, să ajute cu cât se poate pentru ca dorința lui să devină relitate.

Scandal la mormântul Mădălinei Manole. Tatăl artistei, acuzaţii la adresa ginerului său: „Dacă îl prind, îl omor”

„Oricine vrea să ajute această cauză este binevenit.. neapărat bani. Orice om care a iubit-o pe Mădălina Manole și care vrea să știe adevărul și care vrea să afle adevărul, poate să ajute, dacă vrea să ajute. Nu am decis asta până acum deoarece nu au existat oameni pricepuți care să se ocupe de acest caz”, a declarat marian Manole pentru Antena Stars.

CUTREMURĂTOR. A apărut biletul de adio al Mădălinei Manole. „Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată” FOTO

Înainte să se sinucidă, Mădălina Manole a mers la repetiții, apoi la cumpărături, iar seara a ciocnit un pahar de șampanie cu soțul ei, mai ales că următoarea zi își serba ziua de naștere. Dar, la câteva ore, a fost găsită moartă, în locuința din Otopeni.