Fratele preşedintelui Coreei de Nord a fost ucis de două femei. Ce au descoperit serviciile americane

Fratele vitreg al preşedintelui Republicii Populare Democrate Coreene a fost asasinat luni în Malaysia, iar serviciile secrete susţin că acesta ar fi fost otrăvit.

RomaniaTV.net
14 feb. 2017, 18:23
Fratele preşedintelui Coreei de Nord a fost ucis de două femei. Ce au descoperit serviciile americane

Kim Jong Nam a fost atacat cu ace otrăvite de două femei pe aeroportul din Kuala Lumpur de două femei despre care se crede că sunt agenţi nord-coreeni şi care au reuşit să fugă de la locul faptei. Kim Jong Nam este fratele vitreg al actualului preşedinte al Coreei de Nord, Kim Jong Un, rezultat dintr-o relaţie a fostului preşedinte kimk Jong Il, cu actrița sud-coreeană Sung Hae-rim, decedată la Moscova.

Kim Jong Nam, în vârstă de 46 de ani, a căzut în dizgraţia tatălui său după ce a fost prins încercând să intre în Japonia utilizând un paşaport fals, din Republica Domiminicană.

Cele două femei care l-ar fi înţepat de Kim Jong Nam au dispărut într-un taxi şi astfel li s-a pierdut urma, dar se crede că ele lucrează în slujba guvernului de la Phenian şi ar fi acţionat la comanda preşedintelui Coreei de Nord.

De altfel, în 2012 Kim Jong Nam se arăta critic la adresa fratelui său vitreg, despre care spunea că nu va rezista mult timp în fruntea statului, din cauza tinereţii şi lipsei sale de experienţă.

Kim Jong Nam aştepta să se urce la bordul unui avion care să-l poarte spre Macao când a căzut ca din senin pe pista aeroportului din capitala Malaysiei.