Consilierul prezidenţial Leonard Orban şi soţia sa, accident rutier în faţa Guvernului. Răniţii, transportaţi la Spitalul Floreasca

Accident grav în fața Guvernului, două maşini s-au ciocnit. Într-una dintre ele era la volan chiar cumnata liderului PNL Ludovic Orban. În maşină se afla şi fratele politicianului, consilierul prezidenţial Leonard Orban. Cei doi au fost transportaţi cu ambulanţa la spital. Impactul a avut loc pe fondul nerespectării culorii roşie a semaforului.

16 apr. 2018, 17:59

Fratele liberalului Ludovic Orban și cumnata acestuia au fost implicați într-un accident de circulație, luni seară, la intersecţia dintre bulevardul Lascăr Catargiu şi bulevardul Iancu de Hunedoarea, lângă clădirea Guvernului. Din primele cercetări, la volan se afla soția fratelui politicianului. 

Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, a declarat că soţia consilierului prezidenţial se deplasa regulamentar spre Piaţa Victoriei dinspre Piaţa Romană când un alt şofer, care venea de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, nu a oprit la culoarea roşie a semaforului şi a lovit maşina condusă de aceasta.

Cumnata lui Ludovic Orban și fratele acestuia au fost transportați la Spitalul de Urgență Floreasca, dar rănile suferite nu le pun în pericol viața, arată surse medicale.