Fratele tânărului din Iaşi, torturat până la moarte, a fost arestat

Un tânăr de 25 de ani din localitatea Sineşti, judeţul Iaşi, a fost arestat preventiv. Băiatul este suspectat că a incendiat casele a doi dintre bărbaţii care i-ar fi torturat fratele până la moarte.

12 aug. 2015, 14:45
Fratele tânărului din Iaşi, torturat până la moarte, a fost arestat

Bogdan Constantin Manole a fost arestat, acesta fiind suspectat că, în urmă cu două nopţi, a incendiat casele a doi bărbaţi din Sineşti care, în luna iulie, i-ar fi ucis fratele, scrie Mediafax.

Scena de groază s-a petrecut la Sineşti, acolo unde un tânăr de doar 20 de ani a fost torturat şi lăsat să moară în chinuri cumplite.

Tânărul a fost descoperit de localnici, agonizând, atârnat de un gard. Sătenii au sunat la 112, iar în zonă a intervenit un echipaj de la Ambulanţă, medicii fiind îngroziţi de starea băiatului. Mai precis, acesta a fost legat de gard, bătut, apoi i-au fost tăiate articulaţiile de la mâna dreaptă, de la cot, şi de la genunchiul stâng.

În drum spre spital tânărul a murit, iar poliţia a demarat o anchetă.

În acest caz, cei doi bărbaţi ale căror case au fost incendiate se află în arest preventiv, pentru implicarea, alături de alte cinci persoane, în uciderea băiatului de 20 de ani.

Citeşte şi Crimă ÎNFIORĂTOARE la Iaşi. Un tânăr de 20 de ani, TORTURAT şi ucis din RĂZBUNARE