Fratele unei dansatoare moarte în incendiu face acuzaţii NĂUCITOARE: „Patronul este de vină”

Cele trei dansatoare care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la restaurantul Beirut din Constanţa vor fi înmormântate miercuri. Una dintre ele, Mihaela Tucă, avea 24 de ani şi va pleca pe lumea cealaltă îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă. Fratele ei, care doar pe ea o mai avea, după ce mama le-a murit când Miki avea doar 14 ani, face acuzaţii cutremurătoare.

RomaniaTV.net
09 apr. 2014, 08:23
Fratele unei dansatoare moarte în incendiu face acuzaţii NĂUCITOARE: „Patronul este de vină”

Mihai Tucă este devastat după moartea surorii sale şi nimic nu pare să îl poată consola. „Patronul localului este de vină, în primul rând. Ar fi trebuit să se preocupe de angajaţii lui, dar nu l-a interesat„, spune răvăşit Mihai, citat de libertatea.ro.

Şi prietenii apropiaţi ai Mihaelei sunt împietriţi de durere. Unul dintre ei, Alex Radu, a povestit clipele cutremurătoare care au urmat incendiului: „Am ajuns imediat la locul incendiului, am sperat să fie în ambulanţă, dar nu era. Am văzut o fată care a ieşit din clădire şi m-am dus la ea. Am întrebat-o de Miki şi mi-a spus că a văzut-o arzând şi a văzut cum a căzut o grindă peste ea, în timp ce încerca să iasă din vestiar. Atunci am ştiut că e moartă. Stăteam neputincios şi mă uitam cum arde. Zilele trecute, când vorbeam cu ea, îmi tot spunea că este speriată, timorată, că tot visează urât, că îşi visează mama, care a murit când ea avea 14 ani„.