Fratele unui parlamentar, SNOPIT în bătaie de poliţişti pe stradă VIDEO

Fratele unui deputat a fost snopit în bătaie de poliţie şi a fost internat de urgenţă. Bărbatul spune că a fost bătut pe stradă, în dubă şi la secţie fiindcă nu a vrut să se legitimeze. Agresiunile s-au petrecut sub privirile soţiei sale, care este însărcinată.

RomaniaTV.net
06 iun. 2015, 08:18
Fratele unui parlamentar, SNOPIT în bătaie de poliţişti pe stradă VIDEO

Petrea Mihai Razvan, fratele mai mic al deputatului UNPR Dorin Petrea, a fost abordat de poliţişti la ieşirea dintr-un club în care petrecuse împreună cu iubit şi cu mai mulţi prieteni. La un moment dat, din senin spune barbatul, mascatii au coborat dintr-o duba si l-au saltat pe Petrea, dar si pe un prieten al sau, scrie infobraila.ro.

In duba, fratele parlamentarului sustine ca i-a fost luat portofelul, politistii scotandu-i chiar si cardurile de credit si codurile inscrise pe o foaie, iar apoi ca a fost batut cu bestialitate, fara sa i se explice motivul pentru care a fost ridicat de pe strada.

„Domnul Alexe, domnul Constantin si domnul Campeanu era acolo cand ma bateau”, a spus victima, referindu-se la unii agenti de politie pe care ii cunostea.

Bataia a continuat si in sediul Politiei, apoximativ 15 minute, pana cand iubita lui Razvan, care mai are putin pana la nastere, le-a spus oamenilor legii ca a sunat un avocat. Atunci, barbatul a fost lasat sa plece, iar de la poliţie a mers direct la spital.