Fraţii „Dedeman” au ieşit la cumpărături. Ultima tranzacție este estimată la 90 de milioane de euro

Birourile U Center de lângă Parcul Tineretului, dezvoltate de Forte Parteners, ar putea fi achiziționate de Pavăl Holding.

04 oct. 2022, 23:48
Fraţii „Dedeman” au ieşit la cumpărături. Ultima tranzacție este estimată la 90 de milioane de euro

Compania fraților Pavăl care deține Dedeman, Pavăl Holding, este aproape de a cumpăra prima fază a birourilor U Center, conform datelor din piața imobiliară. Tranzacția este estimată la aproximativ 90 de milioane de euro, cu un randament de investiție de 6,75%.

Spațiile de birouri din prima fază a proiectului U Center, în suprafața totală îchiriabilă de peste 32.000 mp, sunt închiriate în totalitate.  Prima fază a proiectului a fost finalizată în trimestrul al reilea al anului trecut și a obținut certificările LEED Platinum cu scorul de 85.

Citește și: Cine este prinţesa DEDEMAN?! Karina Pavăl, fiica lui Dragoş Pavăl învârte businessuri de sute de milioane de euro la 29 de ani!

„În 2021, Forte Partners a livrat conform graficului proiectele aflate în dezvoltare, și anume prima fază a proiectului U•Center, în suprafață totală închiriabilă de 32.800 mp și Millo Offices, o clădire de birouri premium cu o suprafață totală închiriabilă de 9.000 mp, parte a inițiativei Sector 0, alături de clădirea Tandem”, declara Geo Mărgescu, CEO și fondator al Forte Parteners pentru Forbes România.

Proiectul U•Center, amplasat pe terenul fostei fabrici Adesgo din Tineretului, continuă cu finalizarea celei de-a doua faze anul viitor, dar nu se oprește aici. Dezvoltatorul își propune să livreze în jur de 20.000-30.000 mp de spații de birouri pe an, concentrându-se pe piața din București, în special în zone centrale și semicentrale, pentru care și-a stabilit deja un renume.

„La faza a treia nu am definitivat conceptul, dacă va fi rezidențial și birouri sau doar birouri. Avem foarte multe cereri din zona de birouri și am devenit un dezvoltator cunoscut în special pentru acest segment, deși am avut și proiecte de succes în rezidențial, precum Aviației Park”, mai spune cofondatorul Forte Parteners.

Citește și: Frații milionari de la Dedeman dau un nou tun de sute de milioane pe piața din România! Intră în industria energiei cu un proiect de sfert de miliard de euro