Frații Klitschko au uitat de război. Videoclipul bizar și viral postat pe TikTok

Frații Klitschko au uitat de război, cel puțin pentru câteva momente. Cei doi boxeri retrași din activitate au încărcat pe Tik Tok un videoclip bizar.

17 oct. 2022, 14:02
Frații Klitschko au uitat de război. Videoclipul bizar și viral postat pe TikTok

Frații Klitschko au obișnuit publicul larg cu prestațiile sale din ring și mai nou, cu discursurile ce au legătură cu conflictul militar. Cert este că rareori cei doi luptători au oferit urmăritorilor momente haioase.

Surpiza mare au oferit-o frații Klitschko pe contul lui Vitali.

Vladimir (stânga) și Vitali (dreapta) au prins „trendul” de pe TikTok, rețeaua socială a momentului. Ei s-au filmat în timp ce țopiau, cu zâmbetul pe buze.

Videoclipul a atras 3,6 milioane de vizionări și 214.000 de aprecieri pe rețeaua socială din China. De asemenea, 5.395 de comentarii au fost publicate la video.

@klitschko.v Ну ок 😉 ви ж просили #місткличка #київ #кличко ♬ Країна – Артем Лоік

 

Vitali și Vladimir Klitschko, alături de Volodimir Zelenski

 

Vitali Klitschko, în vârstă de 51 de ani, este primar al orașului Kiev din anul 2014. În politică a intrat în anul 2010, iar în 2012 a devenit deputat. El s-a retras din box în septembrie 2012, după victoria obținută în fața germanului Manuel Charr, când și-a apărat titlul WBC.

Fratele cel mic, Vladimir Klitschko (46 de ani), s-a alăturat imediat acțiunilor lui Volodimir Zelenski și ale fratelui său, după ce Vladimir Putin a pornit ofensiva, în Ucrana. Vladimir nu a intrat în politică, dar continuă să-și sprijine fratele și reprezintă un puternic vector de imagine pentru statul său. Cariera sportivă și-a încheiat-o în 2017, după înfrângerea suferită în fața lui Anthony Joshua.

La rândul său, Vladimir Putin se bazează pe bestiile din box. Gigantul Nikolai Valuev a fost chemat în armată de către Vladimir Putin.