Fraţii lui Emi Pian au fost condamnaţi definitiv pentru că au tras cu pistolul după un membru al unui clan rival

Frații lui Emi Pian au fost condamnați definitiv la 4 luni de închisoare, după ce în 2018 au tras cu pistolul după un bărbat, care în prealabil îl înjunghiase în gât pe un alt frate al lor.

22 dec. 2021, 09:33
Fraţii lui Emi Pian au fost condamnaţi definitiv pentru că au tras cu pistolul după un membru al unui clan rival

Vasile Duduianu (Grațian Pian) și Laurențiu Duduianu (Ciprian Pian) au fost condamnați definitiv la 4 luni de închisoare, fiecare, pentru tulburarea liniștii publice, într-un dosar care a fost deschis ca urmare a unui incident din anul 2018.

La vremea respectivă, frații lui Emi Pian au deschis focul cu un pistol de tip airsoft după un bărbat, în fața unui salon de evenimente unde avea loc un botez, scrie Wowbiz. Individul respectiv se numește Victor Barbu și cu doar câteva secunde înainte îl înjunghiase în gât pe Elvis, un alt frate al celor doi. Barbu a fost judecat separat pentru tentativă de omor și a primit o condamnare de 4 ani și jumătate de închisoare.

În plus, el a trebuit să-i plătească despăgubiri de 15.000 de euro lui Elvis Pian.

Curtea de Apel București a respins recent apelurile formulate de frații Pian, aceștia rămânând cu condamnarea din prima instanță, care, astfel, rămâne definitivă. În paralel, ei sunt judecați și pentru tentativă de omor asupra tânărului care l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian.

Elvis Pian, înjunghiat într-un conflict pornit de la o dansatoare

Incidentul din 2018 a avut loc la un botez organizat de un personaj cunoscut în lumea interlopă sub numele Aslan, care a avut loc pe Șoseaua Pipera, chiar peste drum de Poliția Capitalei – secția pașapoarte. Conform rechizitoriului, la eveniment au fost invitați membri ai mai multor clanuri interlope puternice din Capitală. Printre petrecătreți s-a numărat și Victor Barbu, un fost iubit al dansatoarei Cristina Pucean.

În jurul orelor 02.00, la petrecere și-a făcut apariția un individ poreclit Melcu, despre care se știa că era iubitul Cristinei la momentul respectiv. Acesta a mers la masa Duduienilor, acolo unde a venit și Barbu pentru a-i cere socoteală.

Puceanu nu a fost prezentă la botez, ea nefiind citată ca martor în acest dosar.

Între Victor Barbu și frații lui Emi Pian a avut un schimb dur de replici, iar protagoniștii s-au mutat afară unde au scos la vedere un întreg arsenal de arme albe. Elvis Pian a încercat să împace cele două tabere, doar că în timp ce îi despărțea pe frații lui de Barbu, acesta din urmă a scos un cuțit și i l-a băgat în gât, după care a fugit.

Pe urmele lui au plecat frații Pian, care au tras și câteva focuri de armă în direcția agresorului. Acesta a reușit să scape, dar a doua zi s-a predat singur la poliție.

Citeşte şi: Detalii neştiute despre prietenia dintre Constantin Enceanu şi Petrică Mîţu Stoian: ”Eu cu sora mea nu am fost la fel de apropiat cum am fost cu el”