Fraţii Roman, fiii primarului din Deta, cercetaţi în libertate

Cei doi fii ai primarului din Deta (Timiş), arestaţi în urma unui scandal produs în luna iulie la o terasă din oraş şi soldat cu înjunghierea a trei tineri, vor fi cercetaţi în libertate după ce Tribunalul Timiş a repins, luni, recursul procurorilor la decizia Judecătoriei, de punere în libertate.

RomaniaTV.net
14 nov. 2011, 11:20
Fraţii Roman, fiii primarului din Deta, cercetaţi în libertate

Fraţii Roman, fiii primarului din Deta implicaţi în scandalul cu săbii, au fost eliberaţi. Alături de ei vor fi judecaţi în stare de libertate şi ceilalţi agresori, dar şi victima. Decizia a fost dată de magistraţii de la Tribunalul Timiş şi este definitivă.

În faţa magistraţilor, cei şase au declarat că nici măcar nu mai ştiu de la ce a pornit scandalul şi că, în timp ce au stat după gratii, s-au şi împăcat.

Cu toate acestea, la primul recurs, victima, Ştefan Alexandru, a declarat că a fost ameninţat chiar şi în închisoare de fraţii Roman.

Scandalul cu săbii a avut loc în noaptea de 23 spre 24 iulie, în faţa unui bar din Deta, iar totul ar fi pornit de la o taxă de protecţie cerută de fraţii Roman. Fiul cel mare al primarului a fost căutat de poliţişti timp de şase zile.

După patru luni de arest, cei cinci agresori şi victima vor fi judecaţi în libertate după ce magistraţii au decis că nu reprezintă niciun pericol. În schimb, cei şase nu pot părăsi judeţul Timiş.