Fraţii Tate continuă să facă bani şi din închisoare. Ultima ofertă: „Scapă de Matrix cu stil! Alege-ne pe noi, alege Tate!”

Luni, frații Tate au aflat că în mod cert vor mai petrece o lună în arestul poliției, după ce apelul lor la măsura reținerii a fost judecat. Curtea de Apel București a stabilit că sunt în continuare prea periculoși pentru a sta în arest la domiciliu.

01 mart. 2023, 08:43
Fraţii Tate continuă să facă bani şi din închisoare. Ultima ofertă: „Scapă de Matrix cu stil! Alege-ne pe noi, alege Tate!”

Cu toate că se află în arestul Poliţiei Capitalei de mai bine de două luni deja, fraţilor Andrew şi Tristan continuă să le meargă strună afacerile, cel puţin cele legale, adică magazinul virtual în care vând atât cursuri care îi învaţă pe bărbaţi cum să devină „masculi alpha”, cât şi unele produse branduite cu logo-ul Tate.

Fraţii Tate profită de fiecare moment în care apar în presa națională și internațională şi își structurează de așa natură comunicările pe rețelele de socializare, astfel încât să atragă atenția supra lor şi a ofertei lor.

În ziua în care au aflat că rămân în continuare în arest preventiv, au lansat „super oferte” la Hustler Academy, cursuri de 190 de dolari reduse la 9,90, cu promisiunea de a-i umple de bani și femei pe plătitorii dispuși să învețe lecțiile predate de Andrew Tate. „Disponibile doar azi” se menționa în reclamele care rulează deja de o săptămână, potrivit Retetesivedete.

„Scapă de Matrix cu stil. Experimentează succesul – Alege-ne pe noi, alege Tate. Găsește ceea ce îți place, cheltuie mai mult de 60 de dolari, apoi adaugă o pereche de ochelari de soare preferată în coș și primește-o GRATUIT!” – așa sună reclama pe magazinul virtual al celor doi frați multimilionari.  Ceasuri, tricouri, bluze, căni și ochelari de soare se găsesc în oferta magazinului. O banală cană costa peste 120 de lei. Și e chiar cel mai monoton model de pe piață, singurul atu fiind că are imprimată pe ea o piesă de şah, calul, logo-ul fraţilor Tate.

Citeşte şi: Oreste, dezvăluiri fără perdea din căsnicia lui. Jurnalistul și soția lui s-au înșelat reciproc, dar au rămas împreună: „Aproape că ne uram”