Oreste, dezvăluiri fără perdea din căsnicia lui. Jurnalistul și soția lui s-au înșelat reciproc, dar au rămas împreună: „Aproape că ne uram”

Oreste a mărturisit că în căsnicia lui nu a fost totul bine mereu și tocmai de aceea a existat și un moment în care a apărut infidelitatea. Și el și Liliana au avut pe altcineva, dar ulterior au ales ce a fost mai important pentru amândoi, și anume mariajul.

28 feb. 2023, 23:08
Oreste, dezvăluiri fără perdea din căsnicia lui. Jurnalistul și soția lui s-au înșelat reciproc, dar au rămas împreună: „Aproape că ne uram”

Oreste și soția lui, Liliana, s-au înșelat unul pe altul în cei 27 de ani de mariaj. Au devenit soț și soție în 1996, atunci când Oreste avea 17 ani, iar Liliana 21. Căsnicia lor a avut mult de suferit atunci când a apărut monotonia.

Oreste are acum 47 de ani, iar Liliana 51 și au reușit ca împreună să treacă peste momentele grele în care s-au înșelat.

Oreste a cunoscut succesul în televiziune alături de Mircea Badea și încetul cu încetul, devenind tot mai cunoscut, a început să tot primească complimente. Din această cauză a ajuns să se îndepărteze de soție și să nu mai creadă la fel de mult în povestea lor de dragoste. Atât el, cât și ea, au început relații extraconjugale. Nu au vrut să divorțeze, ci au continuat așa.

Citește și Oreste Teodorescu își așteaptă cu sufletul la gură sentința. Jurnalistul este judecat pentru că a condus drogat

„Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine. Povestea noastră se pregătea să între într-o cutie prăfuită, unde zac toate iubirile irosite, sfârșite prost, urâțite. Prietenii mei nu mai erau și ai ei. Și, într-o zi, la Paris, chinuit de o otita sinistră, uitându-mă la fiica mea cum se da într-un carusel, m-a cuprins, brusc și de neînțeles, un dor nebun de Lili. Era atât de chinuitor, încât m-am speriat. De acolo, din leagăn, Sabina mi-a zâmbit într-un fel anume. Atunci, parcă același înger sau demon, care mă mai vizitase cândva, mi-a șoptit la ureche: nu poți fugi, asta se numește dragoste’, spunea Oreste, citat de Unica.ro.

Oreste a explicat cât de dificilă a fost acea perioadă în care amândoi au fost infideli.

Citește și Oreste Teodorescu s-a mutat la țară. Cum arată casa în care locuiește acum: „Cu nici 60.000 de euro am ridicat-o”

„Nu mi-a fost ușor. După șase ani de fidelitate asumată, instinctele mele de prădător se atrofiaseră. Dar am descoperit, surprins, că vechile obiceiuri nu se uită niciodată și am început un dans pe coji de ouă. Mă încărcăm cu iluzii prin paturile unor doamne și domnișoare dispuse și veneam acasă ceva mai blând, mai tolerant și, cică, mai iubitor!

Curând, aveam să înlocuiesc sentimentul de vinovăție cu vanitatea că sunt atât de deștept, încât nu mă poate prinde nimeni, dar Lili se îndepărta din ce în ce mai mult de mine. Încercasem s-o țin aproape, plecând eu hai-hui, dar instinctul ei de femeie sănătoasă o trăgea de mânecă. Lucrurile începuseră să coboare într-un derizoriu nemeritat.

Aproape că ne uram. Până și sexul dintre noi (cândva punctul nostru forte) începuse să semene cu ungerea unei felii de pâine uscată cu margarină. Îmi repetam că o nouă cucerire îmi va da puterea să trec peste, să conserv o relație pe care nu doream s-o distrug. Sabina nu bănuia nimic. Încă era un copil fericit! Până când, într-o zi, mi-a spus că o înșel”, a mai spus el.