Fraţii Tate fac 10 milioane de dolari pe lună, din închisoare. Cum reuşesc acest lucru

Fraţii Tate fac 10 milioane de dolari pe lună, din închisoare. Aflat în arest pentru viol și trafic de persoane, Andrew Tate continuă să predea sfaturi unui număr mare de adepți, prin intermediul platformei sale online. Aceasta are peste 200 de mii de persoane înscrise din toate colțurile lumii.

04 feb. 2023, 21:48
Fraţii Tate fac 10 milioane de dolari pe lună, din închisoare. Cum reuşesc acest lucru
Fraţii Tate fac 10 milioane de dolari pe lună, din închisoare. Aflat în arest pentru viol și trafic de persoane, Andrew Tate continuă să predea sfaturi

Fraţii Tate fac 10 milioane de dolari pe lună, din închisoare. Jurnaliștii de la Libertatea au făcut un experiment și s-au înscris pe platforma fraților Tate, numită „Hustler’s University”. Aceasta le promite tinerilor săi adepți metode de a câștiga bani ușor și îi ademenește cu o serie de cursuri de copywriting, abilități sociale sau lecții despre criptomonede.

Printre studenți se numără inclusiv adolescenți de 14-15 ani. Prima pagină a site-ului îl arată pe Tate alături de una dintre mașinile sale și un text din care reiese cui se adresează cursurile: oricui dorește să se îmbogățească. Profesorii săi nu apar pe site, decât cu un nickname.

Citeşte şi: VIDEO: Frații Tate susțin că sunt victime: „E corupție!”. Scrisoarea milionarilor britanici, prezentată la România TV | EXCLUSIV

Fraţii Tate fac 10 milioane de dolari pe lună, din închisoare

Pentru accesul pe platformă se percepe o taxă lunară de 50 de dolari. Un simplu calcul arată că frații Tate câștigă, doar din această platformă, peste 10 milioane de dolari pe lună. Odată făcută plata, urmează un chestionar pentru a se afla abilitățile, dar și sumele de bani de care dispun studenții pentru a fi îndrumați către un grup unde au acces la clipuri video care reprezintă așa-zisele lecții.

Studenții sunt îndrumați să răspundă la un chestionar care include întrebări precum: „Aveți cel puțin 10.000 de dolari pentru început? V-ați născut înainte de 2004? sau Aveți cel puțin 2.000 $ pentru a investi în afacerea dumneavoastră?

În aplicație apare un meniu în care se găsesc clipuri cu „Lecții de viață de la Tate”, unde bărbatul pretinde că învață studenții cum să depisteze oportunitățile de făcut bani. În plus, unul dintre profesori le promite tinerilor să îi ajute să strălucească la întâlnirile cu femei, dar și să fie ași ai vânzărilor.

Pe site există o provocare a așa-numitei „masculinități pozitive”, o provocare în cursul căreia studenții sunt îndemnați să renunțe la pornografie, să își șteargă conturile de pe rețelele sociale și „să domine”. „Femeile reprezintă cea mai mare slăbiciune a bărbaților” se arată pe acest site. În mai multe locuri de pe site, bărbatul este prezentat ca fiind superior în fața femeilor.