Fraţii Tate, noi stenograme incendiare: „Să o aduc pe web-cam pentru a ne îmbogăți împreună”

Tribunalul București a decis vineri, 20 ianuarie, că frații Andrew Tate și Tristan Tate, arestați preventiv din 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol, vor rămâne în arest până pe 27 februarie. Între timp, apar noi stenograme din dosar.
Filip Stan
20 ian. 2023, 14:59
Fraţii Tate, noi stenograme incendiare:
Fraţii Tate, noi stenograme incendiare

Fraţii Tate rămân vedete în presa internaţională, chiar dacă judecătorii au decis să stea încă o lună în arest. Apa noi dezvăluiri incredibile despre modul cunse foloseau de minore pentru a face milioane de euro. Una dintre fete avea 16 ani și era încă la școală când a primit un mesaj privat pe Instagram de la Andrew Tate, un influencer cu aproape 20 de ani mai mare decât ea, scrie BBC.

„Era evident că eram fete de liceu. Aveam liceul nostru în biografia noastră și toate celelalte. Cred că el încerca doar să găsească fete cât mai inocente sau naive, după părerea mea”, a povestit ea.

Tânăra a prezentat reporterilor BBC chiar și o captură de ecran a mesajului, la care nu a răspuns niciodată. Dar ea spune că unele dintre prietenele ei au făcut-o. Afirmațiile fetei nu par departe de adevăr. Într-un videoclip postat online, Andrew Tate părea să-i instruiască la un moment dat pe urmăritorii săi cum să abordeze femeile pe rețelele de socializare.

„Din experiența mea, ceea ce stârnește intriga [și] le inspiră să răspundă [este]… să le întreb unde sunt. Uneori, [pentru] intrigă, pun la sfârșit un emoji complet inutil: niște cireșe, o portocală sau o căpșună”, spune el în înregistrarea respectivă.

De când și-a împărtășit experiențele, fata spune că mulți tineri au acuzat-o că minte. „Chiar și băieți pe care îi cunoșteam din liceu mă fac mincinoasă pentru că am spus că am primit odată un mesaj de la Andrew Tate. Dar [ei] nu găsesc nimic ciudat în legătură cu toate celelalte acuzații”, afirma aceasta.

Ea spune că mulți bărbați de vârsta ei îl idolatrizează pe Andrew Tate: „Aceasta este o mare problemă pentru că ne putem trezi peste 20 de ani cu două milioane de Andrew Tate”.

În postările sale online, Andrew Tate afirma: „Am condus un studio de web-cam timp de peste un deceniu… Peste 50% dintre angajații mei erau de fapt prietenele mele de atunci și, dintre toate prietenele mele, NICIUNA nu lucra în industria de divertisment pentru adulți înainte de a mă cunoaște.”

El își descria meseria în felul următor: „să întâlnesc o fată, să merg la câteva întâlniri, să mă culc cu ea… să o fac să se îndrăgostească de mine, până la punctul în care ar face tot ce îi spun”, „și apoi să o aduc pe web-cam pentru a ne îmbogăți împreună”.

În plus de asta, el a declarat anterior că nu s-ar întâlni niciodată cu o femeie de peste 25 de ani. O altă adolescentă a povestit, la rândul său, cum a fost abordată de Tristan Tate. Fata avea 17 ani când a fost contactată pe rețelele de socializare de Tristan, deși ulterior a pretins că are 19 ani.

În mesajul prezentat de fată reporterului BBC scria: „Ești frumoasă”.

„Știam că folosea aceeași abordare cu alte fete”, a spus ea. „Întotdeauna începe conversația cu aceeași replică exactă: „Ești frumoasă”, a mărturisit fata, precizând că o prietenă de-a ei a primit exact același mesaj inițial de la Tristan Tate.

În videoclipul online amintit mai sus, Andrew Tate spune că fraza ‘”ești frumoasă” nu este rea ca deschidere și continuă să prezinte ceea ce el descrie ca fiind „un exemplu perfect” de conversație.

După ce stabilește unde se află femeia, Andrew Tate îi sfătuiește pe bărbați să întrebe: „De ce nu te văd niciodată? Unde te ascunzi?”

„99% dintre ele spun [că] nu se ascund”, spune el în înregistrare.

Este exact ceea ce pare să se fi întâmplat și în acest caz. Capturi de ecran din ceea ce se presupune a fi conversația fetei cu Tristan Tate arată că următorul mesaj al acestuia este exact așa cum îl descrie Andrew: „Simt că te-am mai văzut pe undeva prin oraș. Este posibil? Unde te-ai ascuns?”

„Este posibil”, a răspuns ea, adăugând apoi: „Nu m-am ascuns”. Fata a spus că Tristan Tate a invitat-o să iasă cu mașina lui și la o petrecere, dar a refuzat.

Capturi de ecran ale schimbului lor de replici indică faptul că dialogul dintre cei doi s-ar fi încheiat brusc după ce ea a postat un videoclip despre el pe rețelele de socializare.

Frații Tate, vizitați de iubite în arest. Cristina Pazurati a adus-o și pe fetița pe care o are cu Tristan

„Oamenii importanți nu vor dori niciodată să îți scrie dacă te văd că faci astfel de lucruri. Doar un avertisment prietenesc”, se arată într-unul dintre ultimele sale mesaje.

Nu există nimic ilegal în cazul fraților Tate care contactează online fete de 16 sau 17 ani sau le invită în oraș. Dar mărturiile acestor tinere, împreună cu comentariile online ale lui Andrew Tate, sugerează o metodă planificată în prealabil pentru inițierea contactului.

BBC a văzut capturi de ecran care par să susțină afirmațiile făcute de aceste fete. Mesajele par să fie trimise de la persoane al căror nume de utilizator se potrivește cu cel folosit de Andrew și Tristan Tate înainte ca aceștia să fie excluși din aplicație.

BBC a prezentat aceste acuzații fraților Tate prin intermediul avocatului lor și a cerut un răspuns din partea acestora. Reamintim că actualizările de pe rețelele de socializare au continuat să apară pe conturile lui Andrew Tate, chiar și în timp ce acesta se afla în arest preventiv.
Psihologul criminalist Tudorel Butoi îi face praf pe frații Tate: „De frică, veți tremura, veți transpira și veți împuți cabinetele de anchete! Tratamentul DIICOT vă va pune-n ordine mintea retardă!” | EXCLUSIV

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!