Frații Tate nu se dau bătuți. Cum încearcă avocații să îi scoată din arest

Frații Tate nu se dau bătuți și încearcă, din nou, să iasă din arest. Avocații celor doi au contestat pentru a treia oară decizia prelungirii arestării preventive, iar inculpații au avut un nou termen la Curtea de Apel București.

28 mart. 2023, 15:44
Frații Tate nu se dau bătuți. Cum încearcă avocații să îi scoată din arest
Frații Tate nu se dau bătuți

Frații Tate nu se dau bătuți. Andrew şi Tristan au fost scoși, din nou, din arest şi duși în fata magistraților, pentru judecarea contestației, alături de cele două complice Luana Radu și Georgiana Naghel. Ei sunt arestați preventiv din data de 30 decembrie 2022.

Frații Tate nu se dau bătuți

Tribunalul Bucureşti a admis, în urmă cu o săptămână, cererea DIICOT de prelungire cu încă 30 de zile a mandatelor de arestare preventivă pe numele fraţilor Andrew şi Tristan Tate, cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat și proxenetism.

Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi. Cei doi fraţi le induceau în eroare pe tinere că ar dori o relaţie de căsătorie/concubinaj şi că ar avea faţă de ele sentimente reale de iubire (metoda \”loverboy\”).

Victimele le-au povestit anchetatorilor că în vila din Voluntari era amenajat un studio de videochat, fiind întâmpinate la venire de paznici înarmaţi. Totodată, ele ar fi fost obligate să îşi facă tatuaje cu mesajul „owned by Tate”.

Citește și: Greta Thunberg, un nou atac la fraţii Tate: „Se simt atât de ameninţaţi, încât simt nevoia sa ne batjocorească”

Fraţii Tate continuă să facă bani şi din închisoare

Cu toate că se află în arestul Poliţiei Capitalei de mai bine de două luni deja, fraţilor Andrew şi Tristan continuă să le meargă strună afacerile, cel puţin cele legale, adică magazinul virtual în care vând atât cursuri care îi învaţă pe bărbaţi cum să devină „masculi alpha”, cât şi unele produse branduite cu logo-ul Tate.

Fraţii Tate profită de fiecare moment în care apar în presa națională și internațională şi își structurează de așa natură comunicările pe rețelele de socializare, astfel încât să atragă atenția supra lor şi a ofertei lor.

În ziua în care au aflat că rămân în continuare în arest preventiv, au lansat „super oferte” la Hustler Academy, cursuri de 190 de dolari reduse la 9,90, cu promisiunea de a-i umple de bani și femei pe plătitorii dispuși să învețe lecțiile predate de Andrew Tate. „Disponibile doar azi” se menționa în reclamele care rulează deja de o săptămână, potrivit Retetesivedete.

Scapă de Matrix cu stil. Experimentează succesul – Alege-ne pe noi, alege Tate. Găsește ceea ce îți place, cheltuie mai mult de 60 de dolari, apoi adaugă o pereche de ochelari de soare preferată în coș și primește-o GRATUIT!” – așa sună reclama pe magazinul virtual al celor doi frați multimilionari.  Ceasuri, tricouri, bluze, căni și ochelari de soare se găsesc în oferta magazinului. O banală cană costa peste 120 de lei. Și e chiar cel mai monoton model de pe piață, singurul atu fiind că are imprimată pe ea o piesă de şah, calul, logo-ul fraţilor Tate.