Frăţiorii care aşteaptă o minune de la Moş Crăciun: David a fost diagnosticat cu o leucemie acută, iar fratele lui, Mario, suferă de o boală genetică rară

Moş Crăciun are nevoie de ajutoare pentru a duce la îndeplinire misiunea sa din această lună. Fiecare dintre noi poate să-i ofere un sprijin cât de mic pentru a duce un zâmbet pe faţa copiilor greu încercaţi de viaţă.

20 dec. 2022, 13:14
Frăţiorii care aşteaptă o minune de la Moş Crăciun: David a fost diagnosticat cu o leucemie acută, iar fratele lui, Mario, suferă de o boală genetică rară

Moş Crăciun aduce jucării, dulciuri, uneori părinţii din străinătate, dar doi fraţi încercaţi greu de soartă au o cerere specială, iar fiecare dintre noi poate fi un spiriduş pe final de an.

A patra zi de Orașul Faptelor Bune a început cu povestea fraților pe care viața i-a pus la încercare. David a fost diagnosticat cu o leucemie acută, iar fratele lui, Mario, suferă de o boală genetică rară, paraplegie spastică ereditară, tipul 56. Sunt 10 cazuri în lume cu acest tip de boală, iar Mario e unul dintre ele.

Părintele Dan Damaschin va fi Moş Crăciun pentru 10.000 de copii din Iaşi. Localnicii care vor să le facă o bucurie micuţilor, încurajaţi să scrie o „Poveste de Crăciun”

David face chimioterapie și se recuperează treptat. Pentru Mario e mai greu. Fiecare zi în spital e un chin pentru copilul care merită zâmbete, nu medicamente.
Părinții lor speră să putem face o minune și să-l ajutăm pe Mario cu terapiile și tratamentele de specialitate necesare.
Așa cum am promis, ne întoarcem la micuțul Mario, ne unim inimile și pornim lupta pentru viața lui!
Haideți să transformăm poveștile triste în visuri împlinite!

Împreună îl facem bine pe Mario! Poți face o DONAȚIE și pe pagina de FACEBOOK
„UNIȚI PENTRU MARIO ALEXANDRU”:
Minunile există în orașul care trăiește prin dăruiește. Dacă vrei să donezi pentru Mario, o poți face în acest cont:
TITULAR: Voinea Vlad Adrian
IBAN: RO80INGB0000999911066686 (LEI)
IBAN: RO55INGB0000999911076448 (EURO

 

Cum este Crăciunul pentru Nicoleta, o mamă care îşi creşte singură cinci fete. Casa a luat foc acum o lună

 

„Orașul Faptelor Bune”, cea mai frumoasă săptămână de radio din an, este live pe toate platformele Radio ZU. 7 zile din 7, 24 de ore din 24 de ore, DJ-ii Radio ZU sunt gata să aducă alături oamenii care au nevoie cu oamenii care au de unde, pentru a înfăptui, așa cum și-au obișnuit deja ascultătorii, cele mai frumoase minuni.

Daniel Buzdugan, Emma, Vlad Drăgulin, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” au intrat astăzi în casa de sticlă care este montată în Piața Unirii din Oradea, în inima Târgului de Crăciun.

„Hai să depășim performanța de anul trecut. Hai ca Oradea de anul acesta să bată Oradea de anul trecut.”, a transmis Daniel Buzdugan tuturor celor pe care, alături de colegii lui, îi așteaptă să pună mână de la mână pentru o Românie mai bună.

Platforma Orașul Faptelor Bune, găzduită desite-ul radiozu.ro, „așteaptă” să primească poveștile celor care au nevoie. Tot aici, cei care au de unde se pot oferi să ajute, își pot alege cazurile pe care vor să le susțină, fie că o fac individual, prin intermediul platformei, fie că o fac în direct la radio.

„Platforma Radio ZU este lansată și așteaptă să fie populată de oameni care au nevoie, dar și de cei care au de unde să ofere un ajutor, mai mare sau mai mic, în Orașul Faptelor Bune. Istoria celor 7 ani consecutivi ne demonstrează faptul că românii de pretutindeni simt că mână de la mână, împreună, facem România mai bună!”, declară reprezentanții Radio ZU.