Părintele Dan Damaschin va fi Moş Crăciun pentru 10.000 de copii din Iaşi. Localnicii care vor să le facă o bucurie micuţilor, încurajaţi să scrie o „Poveste de Crăciun”

10.000 de copii care provin din familii nevoiaşe din Iaşi se pregătesc şi ei de apropierea sărbătorilor de iarnă. Părintele Dan Damaschin se ocupă, şi în acest an, ca şi aceşti micuţi să se bucure de cadourile lui Moş Crăciun la fel ca orice alt copil.

22 nov. 2022, 11:38
Părintele Dan Damaschin va fi Moş Crăciun pentru 10.000 de copii din Iaşi. Localnicii care vor să le facă o bucurie micuţilor, încurajaţi să scrie o „Poveste de Crăciun”

Asociația „Glasul Vieții”, împreună cu prințesele și supereroii din cadrul echipei Zbânț, a lansat un proiect inedit cu scopul de a-i ajuta pe copiii sărmani. Proiectul intitulat „Poveste de Crăciun” se desfășoară până la finalul lunii decembrie, la Hotel Unirea, Hotel Ramada și Family Market Miroslava. Ținând cont de faptul că mai este doar o lună până la sărbătorile de iarnă, părintele Dan Damaschin încurajează toţi ieşenii să se bucure de aceste evenimente şi, totodată, să facă o faptă bună.

Mai exact, locuitorii din iaşi vor avea ocazia să petreacă o seară specială împreună cu familia, prietenii sau colegii, într-un cadru deosebit, cu ospăț și băuturi de zile mari, dar și cu multe activități pentru copii, precum o piesă de teatru, „Lumea poveștilor”, cu cele mai îndrăgite personaje, prințese și supereroi, în perioada ce urmează, la fiecare dintre locațiile menționate anterior. Participarea la evenimente se va face în baza unei donaţii, scrie bzi.ro

Părintele Dan Damaschin, Moş Crăciun pentru 10.000 de copii din Iaşi

Părintele Dan Damaschin și Asociația „Glasul Vieții”, împreună cu prințesele și supereroii din cadrul echipei Zbânț, au lansat la începutul lunii noiembrie proiectul inedit „Poveste de Crăciun”, la Hotel Unirea, cu scopul de a-i ajuta pe copiii sărmani. Până în Ajunul Crăciunului, oamenii cu suflet mare sunt invitați să contribuie la evenimentele caritabile.

Citeste si Portretul unei fetiţe din Maramureş, cea mai premiată fotografie din lume. Autorul este un artist din Târgu Mureş

Distracție și voie bună, cu artiști consacrați în rolurile de Elsa, Anna, Albă ca Zăpada, Ariel, Rapunzel, Spider-Man, Iron Man, dar și inevitabilul Moș Crăciun, face painting, ateliere creative și alte multe surprize îi așteaptă pe ieșeni.

Este un program adaptat familiilor care obișnuiesc să iasă în oraș pentru a se relaxa. Participând la astfel de ieșiri, seara în oraș se poate transforma într-una în care pot simți legătura cu o poveste de Crăciun, îmbrăcând un copil. Ieșenii vor avea parte și de muzică simfonică, recitaluri și piese de teatru pentru copii. Până în momentul de față am putea ajuta doar 3 la sută din cei peste 10.000 de copii care trebuie să primească câte un pachet de Crăciun”, a declarat părintele Dan Damaschin, potrivit sursei citate.

Citeste si Cât costă un pahar de vin şi o gogoaşă la târgul de Crăciun din Bucureşti, organizat de Primăria Capitalei